Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με το νέο χρόνο!

0
3808

Ξεκινήστε να περιποιήστε την επιδερμίδα του σώματος σας με το νέο έτος από… πέρυσι!

Με τη δύναμη της αμαμελίδας καθαρίστε ήπια το σώμα και ενυδατώστε το καθημερινά ακόμη και πάνω από μία φορά χωρίς το φόβο της αφυδάτωσης ή του ερεθισμού.

Η γαλλική εταιρεία Yves Rocher κυκλοφορεί τη νέα βελτιωμένη σειρά περιποίησης σώματος τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, ιδανική ακόμη και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες!

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής τρία προϊόντα:

Soft Shower απαλό καθαριστικό σε μορφή gel τόσο για το σώμα αλλά και για το πρόσωπο με το διακριτικό άρωμα της σειράς (400ml).

Low Shower χωρίς άρωμα, ηπιότερο καθαριστικό χωρίς αφρό ιδανικό ακόμη και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες (200ml) και το

Soothing Milk ενυδατικό για χρήση σώματος-προσώπου με ήπιο άρωμα και αυτό, καταπραϋνει-ενυδατώνει και προστατεύει (390ml).

Καλή χρονιά λοιπόν με καθαρότερη και απαλότερη επιδερμίδα γεμάτη υγεία!!!

Οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες και τα συστατικά των προϊόντων είναι φυτικά/vegan. Τα προϊόντα θα τα βρείτε και στο κατάστημα της εταρείας στο Κολωνάκι Αττικής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.