Eye shine mask για φωτεινότερο βλέμμα!

0
3083

Αγαπημένη μάσκα ματιών κατά πολλά συναπτά έτη που φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Η Eye Shine Mask Elements από την επαγγελματική εταιρεία καλλυντικών (θα τη βρείτε σε εξουσιοδοτημένα ινστιτούτα αισθητικής και στο κατάστημα λιανικής της εταιρείας Julliette Armand στο Κολωνάκι) είναι κρεμώδης μάσκα ματιών πολλαπλής συνέργιας με ισχυρή αντιρυτιδική και συσφικτική δράση.

Περιέχει θαλάσσιο κολλαγόνο, το τετραπεπτίδιο Matrixyl που απαλύνει τις ρυτίδες και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος και τον Dermal Decongesting Factor (πολυσακχαρίτες, πολυπεπτίδια) συστατικό που επαναφέρει την μικροκυκλοφορία σε φυσιολογικά επίπεδα στις ευαίσθητες και λεπτές επιδερμίδες.

Τέλος, ενισχύει τους ιστούς στήριξης της περιοχής των ματιών, αναπληρώνει και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου αντιμετωπίζοντας τις ρυτίδες και τη χαλάρωση γύρω από τα μάτια και βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία και αποσυμφορεί τους ιστούς καταπολεμώντας τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους.

Ιδανική χρήση 1-2 φορές την εβδομάδα.

Σωληνάριο των 50 ml τιμή στα 25,50 ευρώ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.