Pure Calmille

0
3835

Απλά χαμομήλι αγνό καθαρό και bio* όπως το όνομα του Pure Calmille Gel Nettoyant για τον καθαρισμό του προσώπου χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα ιδανικό για κάθε τύπο αλλά και για όσους έχουνε ευαίσθητη ή ξηρή επιδερμίδα και αποζητούν καθαριστικό με ήπιες καλμαντικές ιδιότητες για χρήση πρωί & βράδυ με λατρεμένο διακριτικό άρωμα. Η σύσταση του είναι κατά 93% με φυσικής προέλευσης.

Το δοκίμασα για 15 μέρες και η ποσότητα που έχει απομείνει στο μπουκάλι είναι μέχρι τη μέση οπότε άνετα βγάζει μήνα. Αν και δεν πολυσυμπαθώ τα προϊόντα προσώπου με άρωμα – μπορώ να πω πως το άρωμα αυτού με έχει κερδίσει τόσο όσο θα ήθελα να υπάρχει και σε body mist ή κάτι παρόμοιο. Η επιδερμίδα μου παραμένει απαλή χωρίς να “τραβάει”.

*Στο La Gacilly της Γαλλίας καλλιεργούνται τα βότανα & τα λουλούδια που χρησιμοποιεί η Yves Rocher. Η συσκευασία είναι σε μπουκάλι (ανακυκλώσιμο) και στα 200ml.

Ρίξτε μία ματιά και στα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς. Θα τα βρείτε και στο Κολωνάκι: Κανάρη 10, τηλ: 2103390825

Μέχρι τέλη Αυγούστου θα το βρείτε σε τιμή -30% συμφέρει!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.