Ενυδάτωση 24 ώρες και όλο το χρόνο!

0
1982

Δοκίμασα για περίπου ένα μήνα την απίστευτα καλή ενυδατική κρέμα προσώπου (24ώρης δράσης) από την εταιρεία Thalgo που πραγματικά μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει προϊόν της που να με έχει απογοητεύσει… Με λίγα λόγια-απλά-ΥΠΕΡΟΧΗ!

(η συσκευασία δοκιμής ήταν travel size στα 15ml όσο δηλαδή οι συσκευασίες κρεμών για τα μάτια 😉 )

Ιδανική λοιπόν κρέμα προσώπου για καθημερινή χρήση για όλες τις εποχές και για κάθε τύπο επιδερμίδας η Hydra-Marine 24h cream Source Marine με διακριτικό άρωμα εσπεριδοειδών είναι εξαιρετικής ποιότητας κρέμα με σχετικά ανάλαφρη υφή (και μπορεί να  χρησιμοποιηθεί από τον αντρικό πληθυσμό ευχάριστα).

Αφήνει την επιδερμίδα απαλή λαμπερή ενυδατωμένη με άμεση λάμψη και αποτελεί εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ (μου).

Δοκιμάστε τη και δε θα χάσετε… η συσκευασία της είναι σε βάζο των 50ml.

Στην επόμενη επισκεψή μου στο Aesthé Beauty Institute  θα την αγοράσω και θα τη χρησιμοποιώ μετά το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία!

(Θα τη βρείτε αποκλειστικά σε ινστιτούτα αισθητικής&ομορφιάς…)

Το συγκεκριμένο δερμοκαλλυντικό σκεύασμα μεταξύ των άλλων περιέχει:

Aqua (Water), Glycerin, Olus Oil (Vegetable Oil), Maris Aqua (Sea Water), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Squalane, Yeast Extract, Oleic Acid, Parfum (Fragrance), Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax), Sorbitol, Lecithin & Alcohol.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.