Πρόσωπο και καθημερινή ανδρική περιποίηση

0
2534

Κυκλοφορούν τέσσερα (και όχι μόνο) νέα προϊόντα για το πρόσωπο από την σουηδική Oriflame και τη σειρά north for men, με πατενταρισμένη Artic Pro Defence Formula.

  • Το Face Wash&Scrub (150ml) καθαριστικό/απολεπιστικό για καθημερινή χρήση με νερό, καθαρίζει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή χάρη στους κόκκους που περιέχει από ελιά και την αντιοξειδωτική δράση που περιέχει χάρη στο ginseng (panax ginseng root).
  • Την κρέμα-gel Age Control Eye Cream για τα μάτια (15ml) – ναι όλοι έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν κρέμα για τα μάτια ιδίως μετά τα 25-30, είναι υποχρεωτική… μειώνει με καθημερινή χρήση τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και τις λεπτές ρυτίδες γύρω από αυτά.
  • Την εξαίρετης ποιότητας και υφής κρέμα Age Control Face Cream (50ml) – με καφεΐνη και βιταμίνη Ε –  αντιρυτιδική και ενυδατική δράση που διαρκεί ως και 24 ώρες, καθόλου λιπαρή και άμεσα απορροφήσιμη απλώνεται με ευκολία χάρη στην πρωτοποριακή της συσκευασία που επιτρέπει την ποσότητα της ιδανικής ποσότητας καθώς και
  • το ενυδατικό gel Energy Boost Face Gel (50ml) για άμεση ενυδάτωση και ενέργεια της επιδερμίδας μειώνοντας ορατά τα σημάδια κούρασης.

Επιλέγετε αναλόγως των απαιτήσεων σας… 🙂

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.