Argan oil για το δέρμα και τα μαλλιά!

0
1737

Έψαχνα εδώ και καιρό ένα ξηρό λάδι (dry oil) για το σώμα περισσότερο και λιγότερο για τα μαλλιά με ωραίο αλλά διακριτικό άρωμα ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω ανά πάσα στιγμή του 24ώρου και όλες τις εποχές χωρίς να με επειρεάζει αρνητικά το άρωμα (όπως συνήθως γίνεται). Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς dry oils αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία μιας και μετά το δεύτερο (στην καλύτερη) περίπτωση μπουκάλι να μην το ξαναχρησιμοποιήσω… Νομίζω πως βρήκα το ιδανικό που θα με συντροφεύσει όλο το υπόλοιπο του 2016 και ίσως και όλο το 2017 στο ξηρό λάδι με έλαιο αργκάν Wild Argan Oil (the radiant oil for body&hair) από το The Body Shop (TBS)!

Ιδανικό για το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα.

Με άριστα το “10” άνετα έχει το δεκάρι… 😉

* το έλαιο αργκάν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους κανονισμούς του community fair trade.

Περιέχονται μεταξύ των άλλων:

Argania Spinosa Kernel Oil (Skin-Conditioning Agent), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent – Emollient), Parfum/Fragrance (Fragrance), Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Skin Conditioning Agent – Occlusive), Aleurites Moluccana Seed Oil (Emollient), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient/Skin Conditioner).

Η συσκευασία του είναι στα 125 ml (spray) και κοστίζει 18 ευρώ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.