John Noa’s Beauty

0
3200

John Noa WORTS Health&Beauty υγρό συμπλήρωμα διατροφής για την ομορφιά της επιδερμίδας μας, γερά και όμορφα νύχια και μαλλιά και βεβαίως δυνατές και χωρίς ενοχλήσεις αρθρώσεις!

Το συμπλήρωμα κυκλοφορεί σε μπουκάλι των 250ml (με άρωμα βανίλια&φράουλα αλλά και σε άλλες γεύσεις) & στέβια χωρίς να είναι γλυκό στη γεύση και φυλάσσεται στο ψυγείο. Σύμφωνα με τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία (10ml) θα σας κρατήσει 25 μέρες.

Η δράση του είναι αντιοξειδωτική με στόχο την καλή λειτουργία του μεταβολισμού, των αρθρώσεων και των ματιών χάρη στη σύσταση του με υαλουρονικό οξύ (hyaluronic acid) & κολλαγόνο (collagen) για ελαστικό και νεανικό δέρμα, γερά νύχια και μαλλιά! Μετά την 15η μέρα χρήσης (περίπου) παρατήρησα πως τα νύχια των χεριών μου άρχισαν να μεγαλώνουν πολύ πιο γρήγορα απ’ότι συνήθως (φυσιολογικά μεγαλώνουν πολύ αργά-είναι αδύναμα&σπάνε εύκολα)!!! Εσείς είδατε κάποια διαφορά στον οργανισμό σας μετά ή κατά τη διάρκεια της χρήσης του Worts;

Περιέχει: κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, ψευδάργυρο, μύρτιλο, garcinia gambogia/ brindleberry, βιταμίνες του συμπλέγματος B (Β1-Β2-Β5-Β6-Β12) και βιταμίνη C.

Θα το βρείτε στα φαρμακεία!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.