Make-up για τις γιορτές 2014-2015!

0
1601

Έχω να σας προτείνω μερικά προϊόντα make-up τόσο για το χριστουγεννιάτικο αλλά και για το πρωτοχρονιάτικο make-up!

Τα χρώματα/αποχρώσεις λίγο πολύ και κάποιες φορές με μικρές τροποποιήσεις ταιριάζουν τόσο σε μελαχρινές/καστανές, κοκκινομάλλες ή ξανθές.

Δείτε τα παρακάτω και συνδυάστε τα τόσο μεταξύ τους ή μαζί με δικές σας “πινελιές”…

Καλή επιτυχία 😉

Eyeliner σε μορφή μαρκαδόρου με πολύ λεπτή μύτη. Πολύ εύκολο στη χρήση και αρκετά σταθερό με μεγάλη διάρκεια. Θα το βρείτε σε 4 αποχρώσεις.

Προσωπικά επιλέγω το Jungle Green (πολύ ωραίο πετρόλ του οποίου η απόχρωση δεν ομοιάζει με αυτή στο site.)

  • Φρύδια: Mascara για φυσικό τονισμό και φιξάρισμα Brow Drama by Maybelline (σε δύο αποχρώσεις κυκλοφορεί στην Ελλάδα).

To Medium Brown είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμα καστανά φρύδια και για όσες έχουν αρκετά αραιά φρύδια αλλά και το Dark Brown ιδανικό για σας που έχετε σκουρόχρωμα φρύδια και χοντρή τρίχα… μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήστε μαζί με τα υπέροχα μολύβια Master Shape by Maybelline για το γέμισμα και το χρωματισμό των φρυδιών σε τρεις αποχρώσεις.

  • Χείλια:Russian redlipstickMAC

Λατρεύω τα μολύβια χειλιών της εταιρείας MAC καθώς και τα κραγιόν της!

Αν θέλετε “παραδοσιακά” να χρωματίσετε κόκκινα τα χείλη σας έχω να σας προτείνω τρεις αποχρώσεις σε retro matte, matte και satin σύνθεση.

Ruby Woo από τη retro matte σειρά για ένταση στο χρώμα χωρίς γυαλάδα. Μένει σταθερό για ώρες. Προσοχή όμως θέλει καλά ενυδατωμένα χείλη και αρκετά καλό περίγραμμα. Ιδανικό για όσες έχουν λευκή/ανοιχτή επιδερμίδα.

Russian Red από τη matte σειρά. Ταιριάζει τόσο σε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα αλλά και σε πιο σκούρα.

Mac Red από τη σειρά satin σε αρκετά κρεμώδη σύνθεση και υφή με λάμψη ιδανικό για σας που θέλετε θρέψη και κάλυψη μαζί από ένα κραγιόν!

Η απόχρωση  των μολυβιών περιγράμμισης Cherry(για τα ψυχρά κόκκινα) αλλά και η απόχρωση Redd(για τα θερμά κόκκινα) επιβάλλεται για να διορθώσει το σχήμα των χειλιών σας αλλά και να παρατείνει το χρώμα του κραγιόν στα χείλη σας… Η επιλογή και πάλι δική σας!

Αν πάλι θελήσετε χείλια σε φυσικές nude αποχρώσεις δεν έχετε παρά να διαλέξετε το ανοιχτόχρωμο σχεδόν φυσικό και λαμπερό Half n’Half (amplified) ή το γλυκό beige που μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα και με γήινες αποχρώσεις στο make-up που θα ακολουθήσετε, η απόχρωση Spirit (satin).

Μην ξεχάσετε το καταπληκτικό μολύβι χειλιών Whirl που χρησιμοποιείται και μόνο του…

  • SmokeyextravagantmascaraMUFEΓια το τέλος αφήνω τις βλεφαρίδες σε μαύρο χρώμα αυστηρά.

Λατρεύω το mascara Smoky Extravagant by Make Up For Ever. Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν το χρησιμοποιώ καθημερινά. Το έχω και σε αδιάβροχη έκδοση! Δοκιμάστε το και σίγουρα θα σας καλύψει τόσο σε θέμα όγκου αλλά και σε μήκος βλεφαρίδας… εναλλακτικά επιλέξτε το υπέροχο In Extreme Dimension Lash by MAC!

 

(Να έχετε όμορφα Χριστούγεννα και ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση είμαι πάντοτε στη διάθεσή σας!)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.