Vichy: Liftactiv Serum 10 (eyes&lashes)

1
1355
Αρκετά καλό για την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και για πριν το make-up...
Αρκετά καλό για την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και για πριν το make-up…

Πήρα και δοκίμασα από τη Vichy το Liftactiv Serum 10 (eyes&lashes) για περίπου ενάμιση μήνα(χωρίς χρήση κρέμας ματιών).

Παρατήρησα λοιπόν τα εξής (με χρήση πρωί-βράδυ και καθημερινή):

Η ποιότητα της επιδερμίδας μου γύρω από τα μάτια, δηλαδή το άνω και κάτω βλέφαρο είχαν αύξηση στην ελαστικότητα και τα ένιωθα συνεχώς ενυδατωμένα, επίσης το όποιο make-up έκανα σχεδόν σε καθημερινή βάση είχε αρκετά καλή απόδοση&διάρκεια, το concealer έμενε σταθερό μετά από κάθε εφαρμογή!

Έχω αρκετά ευαίσθητη επιδερμίδα και ακόμη περισσότερο στην περιοχή γύρω από τα μάτια, η αλήθεια είναι πως πολλά δερμοκαλλυντικά μου προκαλούν (πολλές φορές) αλλεργία και πολλές φορές τσούξιμο, το liftactiv serum 10 νομίζω πως 2-4 φορές μου προκάλεσε ελαφρό τσούξιμο στο μάτι και αυτό γιατί κατά λάθος μπήκε προϊόν μέσα του.

Μου αρέσει επίσης το ότι δεν περιέχει άρωμα, απορροφάται πολύ γρήγορα, δεν έχει κολλώδη υφή (ούτε αφήνει την περιοχή γύρω από τα μάτια στεγνή ή/και κολλώδη) όπως επίσης και ότι δεν είναι καθόλου λιπαρό!

Δεν είδα κάποια διαφορά στο θέμα των βλεφαρίδων, όπως ήταν προ χρήσης liftactiv serum έτσι είναι και τώρα, βεβαίως έχω πυκνές -ακόμη- βλεφαρίδες αλλά πλέον όχι τόσο μακριές όσο πριν από 10 έτη… δεν ξέρω κατά πόσο οι ηλικίες 35+ & 40+ έχουν δει διαφορά στο θέμα αυτό…

Για το τέλος θα ήθελα να αναφέρω πως στο θέμα των μαύρων κύκλων δυστυχώς δεν είδα καμία (θετική πάντοτε) διαφορά. Η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα 1-2 προϊόντα ματιών με έχουν βοηθήσει ελάχιστα στο θέμα των μαύρων κύκλων και αυτό πάλι για την πρώτη εβδομάδα χρήσεων…

Θεωρώ πως το Liftactiv Serum 10 (eyes&lashes) είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα προϊόν για την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια το οποίο να τους προσφέρει βελτίωση στην υφή&πυκνότητα της τόσο ευαίσθητης επιδερμίδας με ασφάλεια. Βοηθά σταδιακά στη μείωση της βλεφαρόπτωσης (βοηθά είπαμε δεν κάνει eyelift/θαύματα)!

Σημειώστε πως η συσκευασία είναι στα 15 ml με αντλία. Η λιανική τιμή του είναι λίγο πάνω από τα 30 ευρώ αλλά σίγουρα θα το βρείτε και (μέχρι και 6-8 ευρώ κάτω) σε online καταστήματα με παραφαρμακευτικά προϊόντα. 😉

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.