Λίγα tips για καλύτερο makeup στα χείλη!

0
4735

Λίγα εύκολα (και γρήγορα) tips για τη βελτιώση του makeup των χειλιών… Αν χρησιμοποιείτε περιγράμμιση για τη βελτίωση του σχήματος των χειλιών σας αυτό θα πρέπει αυστηρώς να:

  • Περιγραμμίζει το φυσικό περίγραμμα των χειλιών με την ιδιότητα να “διορθώνει” το σχήμα όπου χρειάζεται και μόνο! Αν δεν χρειάζεστε “διόρθωση” τότε το περίγραμμα που θα δημιουργήσετε θα πρέπει να είναι ακριβώς πάνω στο δικό σας.
  • Το χρώμα του μολυβιού που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι το πολύ ένα με ενάμισυ τόνο πιο σκούρο. Σε περίπτωση που θέλετε να σβήσετε κάπως την περιγράμμιση πριν τη χρήση του κραγιόν, τότε μη διστάσετε με το δάκτυλό σας ή με μία μπατονέτα να σβήσετε απαλά το χρώμα από τις άκρες προς το κέντρο των χειλιών… Αν πάλι δείτε πως το περίγραμμα είναι σκούρο, δεν έχετε παρά να το αναμίξετε με το κραγιόν που θα χρησιμοποιήσετε με το πινελάκι, σίγουρα το χρώμα θα βγεί λίγο “πειραγμένο” αλλά θα υπάρχει έτσι χρωματική ομοιομορφία!
  • Μην ξεχνάτε την τακτική απολέπιση (είτε με ήπιο απολεπιστικό, είτε με απλή οδοντόβουρτσα, είτε με μία πετσέτα…) και καθημερινή (εντατική) θρέψη και ενυδάτωση με lip balm ή φυτικά οργανικά έλαια. Απαραιτήτως τώρα το καλοκαίρι χρησιμοποιήστε lip balms και χρώματα στα χείλη με SPF!!!

Καλή επιτυχία 🙂

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.