Aqua vita (προσώπου) για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες.

0
1192

AquaVitagelcreamΕδώ και λίγο καιρό (ξανά) χρησιμοποιώ την κρέμα-gel Aqua Vita 24ώρης ενυδάτωσης (για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες).

Το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε όσους/όσες:

  • Έχουν λιπαρή ή/και μεικτή επιδερμίδα.
  • Αποζητούν ένα προϊόν με ελαφριά σύνθεση για χρήση τόσο το πρωί όσο και το βράδυ (πρακτικό και οικονομικό) με υφή που δεν “βαραίνει” και δεν κολλάει στην επιδερμίδα.
  • Απορροφάται γρήγορα και αποτελεί εξαίρετη βάση για το (όποιο) makeup και αν κάνετε!
  • Η σύσταση της βασισμένη κατά 98% σε φυτικά συτατικά με λυγαριά και πρόπολη, έκχυμα οργανικού πράσινου τσαγιού αντί νερού και βεβαίως δερματολογικά ελεγμένη (όχι πειράματα σε ζώα) εξασφαλίζει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τη χρήση της και από αλλεργικά άτομα…
  • Τέλος, έχει διακριτικό άρωμα (οπότε αν δεν συμπαθείτε τα δερμοκαλλυντικά με έντονη οσμή ή είσαστε άντρας η Aqua Vita μετά από λίγο δε θα μυρίζει πάνω στο δέρμα σας)…

Χρησιμοποιείται ευχάριστα ακόμη και τώρα το καλοκαίρι όπου επιδερμίδες όπως λιπαρές/μεικτές “λαδώνουν” και αφυδατώνονται περισσότερο λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.