Μακιγιάζ: άνοιξη 2013

0
1066
η φωτογραφία είναι από το harpersbazaar.com και τον οίκο Burberry...
η φωτογραφία είναι από το harpersbazaar.com και τον οίκο Burberry…

Το φετινό μακιγιάζ για αυτή την άνοιξη (και αρχές καλοκαιριού) απαιτεί:

Επιδερμίδα σε φυσική απόχρωση, καθαρή και φωτεινή σε αρμονία με το χρώμα του λαιμού (πάντοτε), και conciler σε απόλυτη χρωματική αρμονία ώστε να “δένει” φυσικά με το χρώμα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Μην ξεχνάτε τη χρήση πούδρας (κατά προτίμηση σε μορφή loose και χωρίς χρώμα) εξασφαλίζοντας έτσι matte επιδερμίδα απαλλαγμένη από την αντιαισθητική γυαλάδα…

Στα μάτια προτιμήστε μόνο άφθονο μαύρο mascara στις άνω βλεφαρίδες (παραπέμπει στη δεκαετία του 1960 και στο style Twiggy ), στις κάτω προτιμήστε έγχρωμο mascara για τις πρωινές ώρες και μαύρο για το βραδινό σας make up. Τα φρύδια -όπως πάντα- παραμένουν σωστά βγαλμένα, ελάχιστα τονισμένα και φιξαρισμένα.

Ζυγωματικά ελαφρώς περασμένα με ένα blusher που μπορεί να είναι μεταξύ ροζ-βερικοκί ή και λίγο πιο έντονο, καλό θα ήταν από αρχές καλοκαιριού να χρησιμοποιείτε αντί αυτού λίγο bronzer.

Τα χείλη σας αφήστε τα απαλά και ενυδατωμένα για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε από πάνω μόνο μολύβι χειλιών (τόσο στο σωστό περίγραμμα όσο και στο “γέμισμα” αυτών). Εξασφαλίζετε έτσι σωστό σχήμα, μεγάλη διάρκεια/αντοχή χρώματος και φυσικά matte αποτέλεσμα (που επιβάλλεται και στα χείλη). Επιλέξτε από nude, beige, κόκκινα και πορτοκαλί something…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.