Κλήρωση/διαγωνισμός Νοέμβρης 2012 “Swedish Spa Face”

16
1623
Κερδίστε ένα απολεπιστικό προϊόν και μία μάσκα προσώπου της σειράς Swedish Spa!!! 😀

Επειδή (το καλοκαιράκι τελείωσε και) είμαστε πλέον στο φθινόπωρο/χειμώνα, 😉 είπαμε να σας κάνουμε δώρο δύο προϊόντα περιποίησης προσώπου τώρα που η επιδερμίδα σας τα χρειάζεται (για να ανακάμψει από τις θερινές διακοπές και τον ήλιο τόσων μηνών.) 🙂

Μπορείτε να συμμετέχετε από σήμερα Πέμπτη 22/11/2012 μέχρι και την Παρασκευή 30/11/2012  μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Ο τυχερός ή η τυχερή θα ανακοινωθεί το Σάββατο 1/12/2012.

Ο νικητής/ η νικήτρια θα είναι μόνο ένας/μία και θα κερδίσει από την σουηδική εταιρεία καλλυντικών Oriflame τα εξής δύο* προϊόντα περιποίησης προσώπου:

  • Swedish Spa Smoothing Face Scrub (75 ml). Απαλό αλλά ισχυρό απολεπιστικό προσώπου για να απαλλαγείτε από το θαμπό δέρμα των διακοπών και να λάμψετε όλο υγεία! 😉
  • Swedish Spa Purifying Face Mask (50 ml). Καθαριστική μάσκα (10′) προσώπου για επιδερμίδα που “αναπνέει”. 😀

*Μαζί θα πάρετε και τρία (3) δείγματα του Swedish Spa Rebalancing Face Serum (1,5 ml). Το serum χρησιμοποιείται πρωί-βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα. Είναι σμηγματορυθμιστικό αλλά και πολύ ενυδατικό. Μετά τη χρήση του μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα προσώπου σας.

Για περισσότερες πληροφορίες των προϊόντων μπορείτε να δείτε εδώ:

Face ScrubFace Mask&Face Serum

Για να πάρετε μέρος, κάντε κλικ εδώ.

H παραλαβή των προϊόντων θα γίνει μετά από επικοινωνία μας μαζί σας μέσω email.

Η αποστολή θα γίνει ταχυδρομικώς μέσω ΕΛ.ΤΑ ή Courier ή παραλαβή από το beautymakeup.gr (Αθήνα) με χρέωση παραλήπτη και μόνο.

Για χρεώσεις ΕΛ.ΤΑ δείτε εδώ!!!

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! Καλή επιτυχία σε όλους!

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακαρι να κερδισω και γω στο διαγωνισμο σας…χρησιμοποιω πολλα απο τα προιοντα της Oriflame…καλη επιτυχια σ ολες!!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.