DayWear advanced multi-protection anti-oxidant creme (SPF 15) vs DayWear advanced multi-protection anti-oxidant creme oil-free (SPF 25)

0
879

DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15 vs DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme Oil-Free SPF25 ή το πρώτο άρθρο που γράφω και έχει τίτλο σιδηρόδρομο… 😛

Δύο όμοια προϊόντα (που ναι, πωλούν πολύ) με μικρές διαφορές…

  • DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15: Απευθύνεται σε κανονικές επιδερμίδες ή/και ελαφρώς ξηρές. Ενυδατώνει και δροσίζει την επιδερμίδα προσφέροντας ήπια/μέτρια αντηλιακή προστασία μιας και περιέχει SPF 15. Αντιοξειδωτική/αντιγηραντική δράση στο full!

Ιδανική για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη (φθινόπωρο/άνοιξη και καλοκαίρι) αλλά και πριν το απογευματινό σας μπάνιο (στη θάλασσα). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθαρή επιδερμίδα πριν το make-up, δηλαδή σαν κρέμα-βάση… Αν έχετε μεικτή ή/και λιπαρή

…αντιοξειδωτικό νέο προϊόν με μη λιπαρή σύνθεση (oil-free)…

επιδερμίδα μην την δοκιμάσετε, σας “λαδώσει” πολύ την επιδερμίδα… Προσοχή να μην πάει στα μάτια!

  • DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme Oil-Free SPF25: Νέο και“αδελφικό προϊόν”. Απευθύνεται σε πιο λιπαρές επιδερμίδες (όπως μεικτές αλλά και κλασσικές λιπαρές). Η σύνθεσή του είναι μη λιπαρή μιας και είναι oil-free. Περιέχει λίγο μεγαλύτερο SPF 25, και ενδείκνυται επίσης για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη (φθινόπωρο/άνοιξη και καλοκαίρι) αλλά και πριν το απογευματινό σας μπάνιο (στη θάλασσα).

Μπορεί και αυτό να χρησιμοποιηθεί σε καθαρή επιδερμίδα πριν το make-up, δηλαδή σαν κρέμα-βάση…έχει έντονη αντιοξειδωτική/αντιγηραντική δράση!

Προσωπικά δε μου άρεσε 🙁 σαν αποτέλεσμα στη δική μου επιδερμίδα διότι τα σημεία που είναι ελαφρώς λιπαρά έγιναν ακόμη πιο λιπαρά και “γυάλισαν” πολύ γρήγορα (ακόμη και με χρήση πούδρας)… και τα υπόλοιπα (μη λιπαρά σημεία) “βάρυναν”… Μου άρεσε μόνο η υφή της και η αίσθηση δροσιάς που αφήνει πάνω στο δέρμα όταν την απλώνεις.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.