Hypnôse Star Mascara Lancôme

1
1226
Όγκος, καμπυλότητα, μήκος και διάρκεια! Δεν τσούζει/ερεθίζει τα μάτια και αφαιρείται πολύ καλά… Θέλετε και άλλα;;; 😛

Μπήκα και γω πριν από λίγες μέρες στον πειρασμό να αποκτήσω την καινούργια Hypnôse Star Mascara (Show-Stopping Eyes, Ultra Glam) από την Lancôme.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχω αποκτήσει αρκετά mascara διότι είναι από τα “αγαπημένα απαραίτητα είδη make-up” που χρησιμοποιώ τόσο για μένα αλλά και για το make-up προσώπων.

Μου άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμα της διότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον όγκο των βλεφαρίδων αλλά και στο μήκος τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Ενισχύει την καμπυλότητα των βλεφαρίδων.

Στη σύσταση της συνδυάζει δύο ειδών κεριά (cera alba/beeswax&copernicia cerifera cera/carnauba wax) αλλά και (jojoba oil&acacia senegal gum) και έτσι θρέφει αλλά και περιποιείται τις βλεφαρίδες.

Σημειώστε πως έχει πολύ καλή διάρκεια (η κανονική, φαντάζομαι πως η αδιάβροχη θα είναι ιδιαιτέρως ανθεκτική 😉 ). Επίσης, αφαιρείται πολύ καλά ακόμη και με μαντηλάκι για το ντεμακιγιάζ χωρίς την επόμενη μέρα να έχουν μείνει υπολείμματα στο κάτω βλέφαρο! 😀

Μου αρέσει πάρα πολύ και έχω αρχίσει να τη χρησιμοποιώ και τη μέρα (αν και τις πρωινές ώρες προτιμώ τα χρωματιστά mascara). Σίγουρα θα την αγόραζα και δεύτερη φορά!!! 🙂

Θα τη βρείτε μόνο σε μαύρο χρώμα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Την έχω και εγώ!!! Δεν την αλλάζω με τίποτα!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.