Κοιλιακοί για άντρες (και όχι μόνο)…;-)

4
1048

Βρήκα το παρακάτω άρθρο. Μου αρέσει διότι δείχνει και σε εικόνες την κάθε εκτέλεση τους από τα αντίστοιχα όργανα! 🙂 Δείτε το αλλά προσοχή στην εκτέλεση…καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον γυμναστή σας πριν από κάθε απόπειρα…

Τρόποι για να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας άντρες (αλλά και γυναίκες)!!! 😛

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπερα.Με λενε Δημητρα ειμαι 32 ετων και εχω μεικτο προς λιπαρο δερμα.Θα ηθελα να σας ρωτησω εχω στα μαγουλα μου ηπια ερυθροτητα..τι μπορω να κανω γι’αυτο?ποια προιοντα εμποριου να αγορασω???

  2. Καλό είναι να προτιμήσετε προϊόντα για την επιδερμίδα σας με αντιοξειδωτική δράση (δηλαδή αντιγηραντική), σίγουρα αντηλιακή προστασία και λεπτόρρευστη υφή. Αναζητήστε και δοκιμάστε, όποιο σας καλύπτει προτιμήστε το! 🙂

  3. Το γεγονος οτι υπαρχει καποια ερυθροτητα στα μαγουλα τι δειχνει?

  4. Η ερυθρότητα στα μάγουλα συνήθως παρουσιάζεται μαζί με ευαισθησία στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας (κρύο-πολύ κρύο, ζεστό-πολύ ζεστό), βεβαίως επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία μιας και “εμπεριέχει” διευρυμένα αιμοφόρα αγγεία&συνήθως πιο λεπτό δέρμα.
    Προσοχή λοιπόν το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και τις ώρες που κάνετε ηλιοθεραπεία. Χρησιμοποιείτε πάντοτε αντηλιακό και κρέμα ενυδάτωσης με SPF!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.