Καλό μήνα με Luminance Pearl Face Treatment!

5
2178

Luminance Pearl Face Treatment ονομάζεται η νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας από την Yellow Rose. Με τη συχνή χρήση των προϊόντων επιτυγχάνονται:

  • λάμψη
  • λεύκανση και φωτεινότητα
  • ομοιόμορφος χρωματικός τόνος
  • σύσφιγξη και ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας
  • ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και κυτταρική προστασία
  • δράση κατά των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης
  • απαλότητα και ενυδάτωση

 

Η σειρά περιέχει τα εξής προϊόντα: Luminance Pearl Cleansing Milk (γαλάκτωμα καθαρισμού), Luminance Pearl Toning Lotion (λοσιόν/toner χωρίς οινόπνευμα),Luminance Pearl Face Cream (κρέμα για χρήση am/pm), Luminance Pearl Face Serum (συμπυκνωμένος ορός), Luminance Pearl Pell-off Face Mask (σε σκόνη/για επαγγελματική χρήση μόνο) & Luminance Pearl Face Gel Mask (σε μορφή γέλης/gel).

Πήρα και δοκίμασα την μάσκα προσώπου σε μορφή gel και μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ διότι: απλώνεται εύκολα, εν μέρει απορροφάται γρήγορα, δεν κολλάει (την άφησα όλο το βράδυ στην επιδερμίδα μου/δεν λερώνει τα κλινοσκεπάσματα), το πρωί απλώς την ξέβγαλα με κρύο νερό. Η επιδερμίδα έγινε πιο απαλή και περισσότερο φωτεινή! Ιδανική και για σας που δεν έχετε χρόνο… 😉

 

Η σειρά αποτελεί στοχευμένη περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από αισθητικούς. Η πώληση των προϊόντων λιανικής επίσης αφορά τα ινστιτούτα αισθητικής. Δε θα τα βρείτε στην αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον/την αισθητικό σας!!!

 

Βασικά συστατικά της σειράς είναι:

 

  • εκχύλισμα μαργαριταριού σε θαλασσινό νερό πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και σκόνη υδρολυμένου μαργαριταριού για φωτεινότητα&βελτίωση της υφής και της όψης της. Πλούσιο σε άλας ασβεστίου όπως Αραγονίτη αλλά και την πρωτεΐνη Κονχιολίνη, μεταλλικά ιχνοστοιχεία&αμινοξέα. Επιβραδύνεται η κυτταρική γήρανση, δηλαδή η γήρανση της επιδερμίδας μας.
  • διαμαντόσκονη η οποία χαρίζει άμεσα λάμψη στην επιδερμίδα
  • ειδικό φυτικό μείγμα (για την καταπολέμηση των δυσχρωμιών) με Rabdosia rubenscens & Siegesbeckia orientalis. Το πρώτο περιέχει οριδονίνη και το δεύτερο περιέχει νταρουτοσίδη. Βοηθάται η ισορροπία των χρωμοφόρων της επιδερμίδας δηλαδή του κολλαγόνου, της αιμογλοβίνης και της μελανίνης.
  • προηγμένο ολιγοπεπτίδιο με λευκαντική δράση για την επαναφορά της φωτεινότητας&της λάμψης στην επιδερμίδα.
  • Βιταμίνη C με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση αλλά και λευκαντική. Βελτίωση της όψης της επιδερμίδας&ενεργοποίηση της φυσικής παραγωγής του κολλαγόνου.
  • Βιταμίνη Β13 – Νιασιμίδιο, ενιδατώνει φυσικά, ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου&βοηθά στην καταπολέμηση των δυσχρωμιών και της ωχρότητας.
  • Matrixyl synthe-6/αντιρυτιδικό ολιγοπεπτίδιο το οποίο ενεργοποιεί τη φυσική βιοσύνθεση των εξής συστατικών της επιδερμίδας: το κολλαγόνο 1,3,4, υαλουρονικό οξύ, λαμίνινη-5&ινοσυνδετίνη.
  • Φυτικό εκχύλισμα Matricaria maritima, φυτικό αντιοξειδωτικό με δράση κατά των ρυτίδων έκφρασης (φυτικό μυοχαλαρωτικό Botox-like effect) με ήπιες αντιφλογιστικές ιδιότητες.
  • Ελαστίνη θαλάσσιας προέλευσης η οποία βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει την χαμένη του ελαστικότητα&σφριγηλότητα.
  • Ουρσολικό οξύ, δηλαδή εκχύλισμα μήλου/μούρου το οποίο διατηρεί και ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.
  • Βιοτεχνολογικό εκχύλισμα καλλιέργειας μικροοργανισμών (Thermus thermophilus)/ από τον ειρηνικό ωκεανό. Με λίγα λόγια, πρόκειται για εκχύλισμα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ένζυμα τα οποία αναστέλλουν τη δράση των ελεύθερων ριζών (ROS) και προστατεύουν τις κυτταρικές μεμβράνες από την UVA ακτινοβολία. Κατά της πρώιμης φωτογήρανσης.
  • Εκχύλισμα πλαγκτόν με Diguanosine Tetraphosphate-GP4G.
  • DNA σολομού, δηλαδή εκχύλισμα πλούσιο σε θρεπτικά αμινοξέα, φωσφολιπίδια&νουκλεϊκά οξέα.Ενυδατώνει, ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς επιδιόρθωσης του κυττάρου. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την όψη της επιδερμίδας.
  • Υαλουρονικό οξύ τριών τύπων (μοριακού βάρους) για full ενυδάτωση!!! 😀
  • Επίσης περιέχονται: τρεαλόζη, τριμεθυλογλυκίνη (μπεταΐνη), βιταμίνες Ε&Α, πανθενόλη, ceramides, φυτοστερόλες, φυτικά έλαια&εκχυλίσματα…

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω, είμαι 32 χρονών το δέρμα μου είναι λιπαρό και αφυδατωμένο, με κάποια σπυράκια και μαύρα στίγματα, όπως επίσης κάποιες κηλίδες και διακρίνω κάποια χαλάρωση. σαν κρέμα είμαι ανάμεσα σε αυτήν της παραπάνω σειράς που αναφέρεις στο άρθρο ή την HYALURONIC FACE FIRMING CREAM της ίδιας εταιρίας. θα εκτιμούσα πολύ τη συμβουλή σου.
    ευχαριστώ πολύ!

  2. Προτιμώ τη δεύτερη, δηλαδή αυτή με το hyaluronic, βεβαίως μπορείς να δοκιμάσεις και αυτή σε κάποια δείγματα (ζήτα από την /τον αισθητικό σου να σου δώσει), και μετά επιλέγεις βάσει δοκιμής.

  3. τα προιοντα yellow rose mporoun na ta προμηθευτουν σε τιμες χονδρικης κ οσοι εχουν τελειωσει επαγγελματικο μακιγιαζ

  4. Απ΄ότι γνωρίζω όχι αλλά δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν ρωτήσετε την εταιρεία στα: +30 210 8076726, 8076148

  5. TO ειδικό φυτικό μείγμα (για την καταπολέμηση των δυσχρωμιών) με Rabdosia rubenscens & Siegesbeckia μπορειτε να το βρειτε και στη σειρα fair ths JANSSEN
    COSMECEUTICAL σε ειδικη συσκευασια 6 φιαλιδίων για θεραπεια 6 εβδομάδων
    Εμπλουτισμένα με βιταμινη C poy αναμιγνύεται πετυχαίνουμε αμεσο αισθητικο αποτέλεσμα στη θεραπεια των δυσχρωμιών και των λεκεδων του δερματος
    Αναζητηστε το στα φαρμακεια με την επιστημονικη συμβουλη του φαρμακοποιου σε ειδικη συσκευασια ανα εβδομαδα με ενδεικτικη λιανικη τιμη 8 ευρω για θεραπεια μιας εβδομάδας
    ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 210-5227402

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.