Diorshow newlook 2012

0
1169

Λοιπόν έχουμε και λέμε 🙂 :

Από τον οίκο Dior, παρουσιάζεται (από το επίσημο site πάντοτε) το Diorshow newlook 2012, το οποίο περιλαμβάνει και το mascara lash-multiplying effect volume & care.

Το βουρτσάκι στο μάσκαρα είναι βασισμένο σε XS nano μορφή υλικού/σχεδίασης. Η χειρολαβή βοηθά στη σωστή χρήση του προϊόντος  ώστε ακόμη και οι μικρότερες βλεφαρίδες να μη μένουν ανεκμετάλλευτες… Ξεχωρίζουν από τη ρίζα έως την άκρη με εμφανές το effect του extension!

Αν κοιτάξετε προσεκτικά τη φωτογραφία θα δείτε πως το βουρτσάκι περιέχει δύο μεγεθών “άκανθους”-από κάτω προς τα πάνω-οι μεγαλύτερες είναι για να μεγαλώσουν τις ήδη πιο μακριές βλεφαρίδες μας και οι μικρότερες (προς την κορυφή δηλαδή) για να “εκμεταλλευτούν” και τις πιο μικρές…

Στη  σύνθεση της περιέχει royal jelly (βασιλικό πολτό) οποίος βοηθά στη φροντίδα αλλά και την ανάπλαση της βλεφαρίδας, επίσης περιέχoνται εξαιρετικά πολυμερικά τα οποία βοηθούν στην ενδυνάμωση αλλά και στην αύξηση του όγκου τους!

Το μάσκαρα κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις, μαύρο, (σχετικά) σκούρο μπλέ&καφέ! 😉

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.