Χριστουγεννιάτικα κοσμήματα…για φάγωμα! ;-)

137
4079

Αυτά τα Χριστούγεννα έχουμε μία πρωτότυπη πρόταση για να.. στολιστείτε!

Χειροποίητα εορταστικά γλυκοκοσμήματα G Creations: gingerbread, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, cupcakes, donuts, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά που δεν τα τρώμε αλλά τα φοράμε!

Από σήμερα, Παρασκευή 09/12 μέχρι και την Κυριακή 18/12 μπορείτε να κάνετε tag το όνομα σας στις παρακάτω φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook ή να αφήσετε κάποιο σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο, και δύο από εσάς να κερδίσουν τα κοσμήματα που απεικονίζονται! 😀

Τα κοσμήματα είναι “Χριστουγεννιάτικο δώρο” απο την Gabrielle και το GCreations Laxtaristes Dhmioyrgies.

Σας ευχόμαστε για αυτά τα Χριστούγεννα, υγεία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία αλλά και για το νέο έτος που θα ακολουθήσει, ψυχική και σωματική ισορροπία (μιας και οι εποχές & καταστάσεις που βιώνουμε πλέον το απαιτούν)!

 

137 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ!

  2. Χειροποίητα εορταστικά γλυκοκοσμήματα G Creations: gingerbread, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, cupcakes, donuts, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά που δεν τα τρώμε αλλά τα φοράμε!

  3. Φανταστικά!!! Ειδικά τα σκουλαρίκια κουραμπιέδες πολύ έξυπνη ιδέα!!!

  4. Υπέροχες και πρωτότυπες δημιουγίες

  5. Ειδικα αυτα ειναι γλύκα! Και μας θυμιζει πως τα χριστουγεννα ειναι περιοδος ευτυχιας, χαρας και φυσικα …. λαχταριστων λιχουδιων οπως αυτες! ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!

  6. einai fovera kai apisteyta monadika tha xairomoun polu an hmoun h mia tyxerh!!!!

  7. Ευχες για τις “G Creations”, που ψώνισαν και έψησαν κι έφτιαξαν τα πολύχρωμα αυτά γλυκάκια, μέσα σε μια παραζάλη από κουμπώματα και χάντρες, χρώματα και… δημιουργία! Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και καλές και… γλυκιές πωλήσεις!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.