31 ετών-μεικτή επιδερμίδα…

3
1474
“Καλημέρα σας…
Θα ηθελα να σε ρωτήσω Χριστίνα, επειδή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την YELLOW ROSE εταιρεία θα ήθελα να μου πεις ποιά προϊόντα είναι κατάλληλα για το πρόσωπο μου: θεραπεία,μάσκα,ενυδάτωση,πήλινγκ,ορός κλπ.
Είμαι 31 χρονών με πρόσωπο μεικτό προς λιπαρό χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα όπως ακμή,δυσχρωμίες κ.α…είναι μια χαρά δηλ.το πρόσωπο μου  απλά δεν ξέρω ποιά προϊόντα να επιλέξω…”
Αυτή ήταν η παραπάνω απορία/ερώτηση αναγνώστριας του site.
Η απάντηση μου είναι και στη δική σας διάθεση παρακάτω!
Λοιπόν θα σου πως κατά πρώτον τα προϊόντα της εταιρείας θα τα βρεις αποκλειστικά και μόνο σε ινστιτούτο αισθητικής και μέσω της/του αισθητικού που τα χρησιμοποιεί! Αν δε, δεν έχεις κάποιον/κάποια που να μπορεί να στα προμηθεύσει, μπορώ και εγώ να το κάνω αυτό μιας και τα προμηθεύομαι/χρησιμοποιώ. 
Διάγνωση μέσω email/comment δυστυχώς δε γίνεται αλλά και πάλι μπορώ να σου πω, πως εάν η επιδερμίδα σου δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα(όπως ήδη μου έχεις πει) μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας.
Για παράδειγμα, προτείνω τη σειρά με το υαλουρονικό οξύ* (είτε γαλάκτωμα και λοσιόν, είτε καθαριστικό gel για καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας σου με νερό μιας και είναι μεικτή). Πολύ καλό δε το peeling gel της ίδιας σειράς για επιφανειακή απολέπιση του προσώπου με δυνατό ελάχιστο ερεθισμό. 
Από μάσκες μπορώ να σου προτείνω κάποιες-σχεδόν όλες είναι πολύ καλές, αλλά κάποιες καλύτερες όπως η Bio-Gel Mask αλλά και οι Masque au Chlorophylle (μάσκα σε μορφή peel-off) & Skin Rellaxant Mask! Οι οροί καλύτερα είναι να γίνονται σε ολοκληρωμένη θεραπεία καμπίνας σε συνδυασμό με υπέρηχο (για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα)!
Τέλος για ενυδάτωση της επιδερμίδας και ιδανική βάση για το (όποιο) make up κάνεις μπορώ να σου προτείνω την πολύ ελαφριά ενυδατική Hydratante Fluide για χρήση τη μέρα χειμώνα-καλοκαίρι, είναι ιδανική για τον τύπο της επιδερμίδας σου αλλά και για πιο λιπαρή επιδερμίδα ακόμη.
 
* το υαλουρονικό οξύ και δε η συγκεκριμένη σειρά είναι ιδανική για τις ηλικίες από 30 ετών και πάνω μιας και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση αλλά καλύπτει και τις ανάγκες τις επιδερμίδας από την ηλικία αυτή που όπως και να το κάνουμε αρχίζει σιγά σιγά να διαφοροποιείται… 😉

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σ’ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου και το χρονο που διεθεσες.’Οχι το προσωπο μου δεν εχει ιδιαιτερα προβληματα.Ξερω ομως οτι αυτη η σειρα ειναι πολυ καλη και ηθελα να διαλεξω τα πιο σωστα.Μιας και μεγαλωνουμε ξερω οτι η επιδερμιδα εχει διαφορετικες αναγκες.Τασ προιοντα μπορω να τα προμηθευτω μεσω μιας πελατισσας μου και απο εκει την εμαθα την εταιρεια.

  2. Να σε ρωτησω κατι.Θελω να ξεκινησω κατι πιο εντατικο για την περιποιηση του προσωπου μου.Θα μου συνεστηνες να χρησιμοποιησω περιποιηση με οξεα φρουτων?ειναι καταλληλη για την ηλικια μου? ή καλυτερα να την αποφυγω?? αν ναι,μπορω να την χρησημοποιησω σπιτι και πως??

  3. Τώρα το είδα… Καλό είναι τα AHA’s/οξέα φρούτων να χρησιμοποιηθούν από ειδικό σαν ολοκληρωμένο κύκλο συνεδριών. Επειδή η κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετική ανεκτικότητα ως προς το ποσοστό τους (%) αλλά και διαφορετικές ανάγκες, το καλύτερο είναι να συμβουλευτείς την/τον αισθητικό που θα σε αναλάβει και να κρίνει ο ίδιος για την όποια πιθανή χρήση τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.