Εξειδικευμένη περιποίηση χεριών

0
833
σωληνάριο στα 100gr.

Η αλήθεια είναι πως τα χέρια μας ταλαιπωρούνται περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματος (ακόμη και τα πόδια/πέλματα έρχονται…δεύτερα)*.Στην αγορά των καλλυντικών προϊόντων υπάρχουν πλέον παρασκευάσματα έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση και προτίμηση.

Πριν από λίγο καιρό μία πολύ καλή μου φίλη  μου μίλησε για ένα εξαίρετο προιόν φροντίδας χεριών από την επίσης εξαίρετη-και πολύ αγαπημένη από τα πρώτα εφηβικά μου έτη-την Crabtree&Evelyn.

Σημειώστε δε πως όποιο προϊόν της εταιρείας επιλέξετε θα μείνετε κατά πολύ ικανοποιημένοι!

Πίσω, όμως στο La Source Hand Recovery από τη σειρά Hand Therapy Collection. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο και αυτό με τη σειρά του θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά τα χέρια σας μιας και δρά ως απολεπιστικό&ενυδατικό, έχοντας στη σύσταση του θαλασσινό αλάτι,φύκια,βούτυρο shea και έλαιο λεβάντας! 😀 Το άρωμα του δε, θυμίζει θαλασσινή αύρα…

Τα χέρια σας θα γίνουν πιο απαλά και μαλακά, χάρη στην απολεπιστική δράση του, το σκληρό&ξηρό δέρμα θα “φύγει” και τα χέρια σας θα ενυδατωθούν ακόμη περισσότερο. Όλα αυτά μέσα σε 60  δευτερόλεπτα ή 60 seconds! 😉

* εκτός αν είσαι μαραθωνοδρόμος

Στη Sarah.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.