Gel για πιο light πόδια…

0
1127
βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αποσυμφορεί και "παγώνει" ευχάριστα τα κουρασμένα πόδια 😀

Από τη γαλλική εταιρεία Thalgo ένα προϊόν σε μορφή gel (γέλη) υπόσχεται πιο “ελαφριά” κάτω άκρα και συγκεκριμένα την περιοχή των ποδιών μας που καταπονείται περισσότερο λόγω ορθοστασίας, κίνησης αλλά και κατακράτησης υγρών (ιδίως το καλοκαίρι). Το Gel for Feather-Light Legs (helps eliminate fluid)/relaxes.

Η περιοχή από το γόνατο και κάτω μέχρι και τους αστραγάλους συνήθως παρουσιάζεται συχνά ή/και καθημερινά σε οιδηματώδη μορφή, με λίγα λόγια πρήζεται και μας προκαλεί δυσφορία αλλά και πιο γρήγορα αίσθημα κούρασης…

Το συγκεκριμένο προϊόν με χρήση δύο φορές τη μέρα (πρωί και βράδυ) σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα μαζί με τη δράση της μενθόλης (menthol) που περιέχει, αποσυμφορεί και δημιουργεί άμεσα αίσθημα ήπιου ψύχους βοηθώντας έτσι τα κάτω άκρα να αισθανθούν άμεσα πιο ξεκούραστα και πιο ανάλαφρα!

Προσοχή στη δοσολογία, μπορεί από τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε το gel να περάσουν λίγα λεπτά μέχρι να αρχίσει η δράση του… 😉

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.