Algetics

0
903
η σειρά περιέχει ποσοστό φυκιών τύπου Laminaria 😉

Υπάρχει μία κατηγορία προϊόντων για το σώμα η οποία περιέχει (μικρό πάντοτε) ποσοστό φυκιών και βοηθά στην επιφανειακή σύσφιξη της επιδερμίδας.

Αν δε συνδυάσετε τη χρήση τους με καλή&υγιεινή διατροφή και άσκηση οπωσδήποτε, τότε σύντομα θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα! Ιδανική η χρήση τους για όποιους/όποιες είναι στη διαδικασία απώλειας κιλών και στις μη θηλάζουσες μητέρες! 😉

Από τη σειρά σώματος Algetics της γερμανικής LR υπάρχουν τρία προϊόντα που υπόσχονται αποτέλεσμα (με χρήση δις ημερησίως):

Το Shower Scrub (150ml) για τον καθαρισμό και την απαλή απολέπιση της επιδερμίδας (λίγη ποσότητα αρκεί) -χρήση μαζί με το γάντι της σειράς- αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή.

Το Contour Emulgel (150 ml) -δεν κολλάει- έχει πολύ καλή υφή και χρησιμοποιείται σε περιοχές όπου είχαν/έχουν περισσότερο όγκο (όπως κοιλιά, μηρούς, γλουτούς κ.α), περιέχει δε μενθόλη/menthol δημιουργώντας έτσι τοπική υπεραιμία.

Τέλος η κρέμα Silhouette Cream (150 ml) είναι ιδανική για όλο το σώμα. Προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.