Bochéry nature whitening!

5
1281

Από την Bochéry nature * δοκίμασα ένα εκπληκτικό προϊόν κυρίως για το πρόσωπο αλλά και για όπου εσείς κρίνετε πως χρειάζεται η χρήση του. Από τη σειρά λεύκανσης-whitening treatment-την εξαίρετη whitening cream η οποία εκτός από το ότι λευκαίνει, ενυδατώνει και βεβαίως έχει αντηλιακή προστασία (με δείκτη προστασίας 15 για να κρατήσετε μακριά τις UVA/UVB)!

Τη λάτρεψα και θα τη χρησιμοποιώ κάθε μέρα (και το πρωί και το βράδυ) διότι απλώνεται εύκολα, απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει το λευκό film που συνήθως οι κρέμες με αντηλιακή προστασία αφήνουν (όπως άλλωστε και τα κλασσικά αντηλιακά). Επίσης το σημαντικότερο είναι πως δεν είναι λιπαρή και μπορεί πολύ καλά να “συνεργαστεί” με το λιπαρό ή μικτό δέρμα! Τη χρησιμοποίησα σήμερα από το μεσημέρι με 32-33 βαθμούς και μπορώ να πω πως το πρόσωπο μου δε βάρυνε μα ούτε αλλοιώθηκε το make up που κάνω (ακόμη και μετά από ήπια άσκηση…). 😀

Σε περίπτωση δυσχρωμιών** μην ξεχνάτε πως μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες θα αρχίσετε να βλέπετε σταδιακά κάποια διαφορά και μετά από καθημερινή χρήση (δύο φορές τη μέρα), σίγουρα όμως από τον πρώτο μήνα, η δε ολοκλήρωση της λεύκανσης “απαιτεί” περί τους τρείς μήνες!

Μόλις πάρω και το intensive facial cleansing liquid το οποίο ολοκληρώνει τη σειρά της λεύκανσης (αλλά και άλλων θεραπειών), θα αναρτήσω νέο αρθράκι! 😛

* τα προϊόντα της εταιρείας είναι διαθέσιμα σε ινστιτούτα αισθητικής, για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το site ή/και με εμένα!

** για πανάδες, κηλίδες&φακίδες

εκτός των άλλων περιέχονται: arbutin, aloesin, vitamin C palmitate, kojic acid dipalmitate, lecithin etc.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Ξεπλένετε πολύ καλά με νερό και μετά από 15′-20′ ξεπλένετε ξανά, χρησιμοποιείτε την κρέμα προσώπου της σειράς Intensive Whitening Cream! […]

  2. tis leukantikes kremes sini8os tis bazoume to brady.ginete na tin bazoyme ke to proi? pos ginete auto? parakalo apantiste mou

  3. Το συγκεκριμένο προϊόν προορίζεται για χρήση πρωινή και βραδινή. Η σύσταση του είναι τέτοια ώστε να μη δημιουργεί παρενέργειες με την ηλιακή ακτινοβολία (όπως κάποια προϊόντα λεύκανσης). Βεβαίως για καλύτερα αποτελέσματα καλό θα ήταν η κρέμα Intensive Whitening Cream να συνδυαστεί με το καθαριστικό υγρό Intensive Facial Cleansing Liquid.

  4. Μετά την χρήση της χρειάζεται αντιλιακο για την έκθεση στον ήλιο; Επειδη έχει sfp 15 και επίσης τα 75ml κρατάνε για 1,5-2 μήνες με καθημερινή χρήση; Ευχαριστώ!

  5. Η χρήση της δεν ενδύκνειται για χρήση πριν την έκθεση σε ήλιο (ηλιοθεραπεία), σίγουρα τόσα ml κρατάνε αρκετά…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.