Μάιος 2011/Bobbi Brown

2
1109
Tρείς υπέροχες αποχρώσεις για εκτυφλωτικά&ζουμερά χείλη... 😉

Μιας και η άνοιξη είναι σε εξέλιξη και το καλοκαίρι πλησιάζει ολοένα και πιο σύντομα, μπορείτε να  εμπνευστείτε από το μακιγιάζ της Bobbi Brown και να σας ακολουθήσει μέχρι και το καλοκαίρι!

  • New Limited Edition High Shimmer Lip Gloss-σε τρείς αποχρώσεις: Pink Tulle, Citrus, Bellini. Η σύνθεση τους τα κάνει να λάμπουν όσο ποτέ άλλοτε!!! 😀
  • Almost Bare Fragrance (και βεβαίως ένα άρωμα/edp) με αρωματικές νότες από ιταλικό περγαμόντο&φύλλα βιολέτας, γιασεμί, κέδρο και κεχριμπάρι ! 🙂

Θα τα δοκιμάσετε;;;

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ρωτησω κατι?καλησπερα..εχω παρει μια κρεμα νυχτος peggy sage soin actif nuit με προ-ρετινολη.Λενε οτι με κρεμες με ρετινολη πρεπει να χρησιμοποιεις μονο αντιηλιακη κ οχι για μεγαλο διαστημα.ειμαι 30 χρονων με μεικτο-λιπαρο δερμα.ισχυει??

  2. Η συγκεκριμένη κρέμα που έχετε αγοράσει είναι νυκτός/δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώρες όπου δεν υπάρχει ηλιοφάνεια δηλ. απόγευμα αργά&βράδυ. Δεν υπάρχει λόγος να τη χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα με αντηλιακό ή με κρέμα η οποία θα περιέχει αντηλιακό φίλτρο το βράδυ….
    Βεβαίως και το πρωί θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κρέμα με αντηλιακή προστασία&κατά τη διάρκεια των θερινών σας διακοπών αντηλιακή κρέμα για το πρόσωπο. Υπάρχουν στο εμπόριο εξαίρετα προϊόντα (κρέμες αλλά και είδη μακιγιάζ) για μεικτό&λιπαρό δέρμα.
    Η ρετινόλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση(μιας και η ποσότητα είναι μικρή στα καλλυντικά προϊόντα). Καλό είναι βέβαια να γίνονται μικρά διαλείμματα π.χ εκτός μίας εβδομάδας το μήνα κλπ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.