Interbeaute Απρίλης 2011

0
1045

Κυριακή 10 Απριλίου.

Χάρηκα που επιτέλους είδα από κοντά* την κα Εύη Πρωτόπαπα και άκουσα ότι είχε να πει σε σχέση με την ομορφιά και την ισορροπία. Γλυκυτάτη. 🙂

Μου άρεσε πολύ η παρουσίαση του δρ Σπύρου Βλάχου και τα όσα έμαθα περί laser. Μπορώ να πω πως-ότι είπε περί laser κυρίως αλλά και για την αισθητική (και τα τοιαύτα) τα βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέροντα (και για αυτό κράτησα σημειώσεις! 😉 )

O δρ Μιλτιάδης Λάγιος μαζί με την κα Δήμητρα Σκούρα, αποτέλεσαν ένα δυναμικό δίδυμο για την όλη μέρα του συνεδρίου που σίγουρα το ότι ελέχθει αλλά και το ότι είδα άφησε  έντονη συγκίνηση σε μένα (και σε όλο το κοινό βεβαίως). Ακούσαμε και κάποια πράγματα πάνω στο ημί-μόνιμο μακιγιάζ… 🙂 Καταπληκτική παρουσίαση από την αρχή μέχρι και το τέλος της…

Για το τέλος όμως παρουσιάστηκε-λιτά και γρήγορα-τέσσερα make up (εφηβικό “καθημερινό” αλλά και για clubbers, νυφικό/εμπνευσμένο από NYC και για το τέλος λίγο glam chic από δεκαετία 50’s) δια χειρός Αχιλλέα Χαρίτου/με κομμώσεις από τη σχολή Αμάραντος και επιμέλεια της κας Χλόης Αμαράντου!

*έχω διαβάσει αρκετά από τα βιβλία της…


Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.