Πρόσωπο και χαλάρωση

1
1200
το κάπνισμα αποτελεί no.1 παράγοντα για τη γήρανση&τη χαλάρωση της επιδερμίδας... 🙁

Με την πάροδο του χρόνου αλλά και την απότομη μείωση βάρους, έλλειψη ύπνου κ.α, η επιδερμίδα “χαλαρώνει” τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Μέσω της αισθητικής η χαλάρωση μπορεί να προληφθεί ή να περιοριστεί.* Μέθοδοι λοιπόν είναι:

  • Επιφανειακή σύσφιξη: χρήση συσφικτικών προϊόντων δηλαδή σειρά θεραπειών με συσφικτικά προϊόντα. Εφαρμογή ειδικών κινήσεων μάλαξης στο πρόσωπο. Χρήση κολλαγόνου και ελαστίνης με ιοντοφόρεση. Χρήση vacum για τόνωση της λεμφικής&αιματικής κυκλοφορίας.
  • Εν τω βάθει μυική σύσφιξη: χρήση φαραδικού ρεύματος μυοπαθητική γυμναστική για την ενδυνάμωση της μυικής γαστέρας. Επίσης συστήνεται και η χρήση γαλβανοφαραδικού ρεύματος.

Προσωπικά συστήνω καθημερινή χρήση ενυδατικών και συσφικτικών προϊόντων στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Μην ξεχνάτε πως οι κινήσεις σας πρέπει να είναι ανοδικές και με φορά προς τα έξω!

*όταν γίνονται θεραπείες προληπτικά/συχνά/όταν διαγνωστεί σε αρχικό στάδιο.

Βιβλιογραφική πηγή: Αισθητική προσώπου σε 110 ερωτήσεις-απαντήσεις. Ελένη Νικολάου. Τυπωθήτω – Γιώργος Δαρδάνος. Αθήνα 2002.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.