Ideal shade make up

5
1013

Δοκίμασα και μου άρεσε πολύ το υγρό make up ideal shade από την Avon!

Επέλεξα την απόχρωση natural beige (και μπορώ να πω πως χρωματικά δε χρειάστηκε να κάνω ανάμειξη και με δεύτερη απόχρωση 🙂 ). Θεωρώ πως η κάλυψη του συγκεκριμένου προϊόντος ήταν ικανοποιητική μιας και αποδίδει ελαφριά προς μεσαία κάλυψη αφήνοντας την επιδερμίδα διακριτικά και σχεδόν φυσικά ομοιόμορφα ημι-ματ… 😉 Ιδανικό για μεικτή/προς λιπαρή επιδερμίδα.

www.avoncosmetics.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εγώ γενικά με τα μέικ απ έχω ένα θέμα κανένα δε με αφήνει ικανοποιημένη όχι από άποψη κάλυψης μόνο αλλά κυρίως από θέμα υφής και εμφάνισης του προσώπου μετά την εφαρμογή.Δεν ξέρω μάλλον είμαι παράξενη.Αυτό εφαρμόζεται με αυτό το πινελάκι που βλέπω στην εικόνα;
    Παλιά είχα πάρει από την ίδια εταιρία το perfectwear κάπως έτσι λεγόταν το μέικ άπ κυκλοφορεί ακόμα λογικά αλλά ήταν πολύ πηχτό και δεν απλωνόταν εύκολα(ακόμα το χω καταχωνιασμένο κάπου)

  2. Τώρα πήρα το oil free της bobbi brown ελπίζω να είναι καλό, διαφορετικά δεν ξαναπαίρνω τίποτα!Βαρέθηκα να δοκιμάζω συνέχεια και τίποτα να μην είναι καλό!

  3. Είχα πάρει κάποιο από B. Brown πρόπερσι… Εκτός από πολύ ακριβό δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη… Επίσης χάλια αποχρώσεις… Στα σκουπίδια ( και αυτό )… 🙁

  4. ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ AVON. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΜΑΚΕ UP, ΕΙΝΑΙ ΤΟ MAGIX CASHMERE TO NATURAL BEIGE AN ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΠΡΟΣ ΜΕΤΡΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.