Μάσκα μαλλιών με αμυγδαλέλαιο

4
1358
από τον καρπό του εξάγεται το αμυγδαλέλαιο (sweet almond oil) 😉

Μία πολύ καλή και αποδοτική μάσκα για τα μαλλιά είναι αυτή με αμυγδαλέλαιο! 😀

Σε λουσμένα μαλλιά και ξεμπερδεμένα αλλά ακόμα βρεγμένα βάζετε λίγο αμυγδαλέλαιο (κυρίως στις άκρες ή όπου έχετε έντονο πρόβλημα ξηρότητας) και αφήνετε για κάποια ώρα…αν θέλετε μπορείτε να το αφήσετε και για περισσότερο χρόνο.

Για να καθαρίσετε τα μαλλιά σας από το αμυγδαλέλαιο, σκουπίζετε απαλά τα μαλλιά σας με μία πετσέτα και μετά αν θέλετε ξεβγάζετε τα μαλλιά σας με τρεχούμενο νερό.

Τα μαλλιά σας θα γίνουν απαλά με έντονη θρέψη και γυαλάδα. Χρησιμοποιήστε τη μία με δύο φορές την εβδομάδα αναλόγως περίπτωσης.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι αποδίδει!:-) Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το δαφνέλαιο σε περίπτωση που τα μαλλιά είναι αδύναμα ή πέφτουν… Το αμυγδαλέλαιο μαλακώνει και ενυδατώνει όπως και το φοινικέλαιο που είναι επίσης αρκετά καλό για τα (βαμμένα) μαλλιά!

  2. εγω χρησιμοποιω το αμυγδαλελαιο πριν το λουσιμο.το αφηνω στα μαλλια περιπου δυο ωρες και τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα.το δαφνελαιο μπορει να ειναι καλο αλλα αλλοιωνει το χρωμα στα βαμμενα μαλλια..

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.