Re-Nutriv by Estee Lauder

1
1012

Δοκίμασα προσφάτως δύο προϊόντα από την εκπληκτική Estee Lauder! 🙂

Από τη σειρά της Re-Nutriv (η οποία απευθύνεται κυρίως στην ξηρή επιδερμίδα – από τη φύση της)* την κρέμα προσώπου : Intensive Lifting Creme & το υγρό καθαριστικό προσώπου : Intensive Hydrating Creme Cleanser!

Μου άρεσαν ιδιαιτέρως διότι ενώ η δική μου επιδερμίδα είναι μεικτή πλέον (με παρελθόν έντονης λιπαρότητας και μετέπειτα πολλά έτη ακμής με χρόνια άκαρπων θεραπειών με ισχυρά τοπικά παρασκευάσματα πίσω της…) με το κρεμώδες καθαριστικό το οποίο δεν περιέχει σάπωνες ή άλλα ισχυρά και μη φιλικά συστατικά για την ξηρή επιδερμίδα, καθάρισε, έλαμψε και δεν αφυδατώθηκε! Το creme cleanser ενυδατώνει μα πάνω από όλα απαλύνει χωρίς να “τραβάει” ή να ερεθίζει την επιδερμίδα! Ιδανική και για την αφαίρεση του μακιγιάζ 😀

Η κρέμα lifting creme με βοήθησε αρκετά το διάστημα (αμέσως μετά) τη θεραπεία μου με laser όπου και την έκανα για μία πολύ ήπια απολέπιση της επιδερμίδας μου και επιπλέον για “αναγέννηση” του κολλαγόνου αυτής. Δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, απορροφάται πολύ γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη χωρίς να γυαλίζει! Ιδανική και για κρέμα βάσης πριν το make – up!

* πιστεύω πως είναι ιδανική ακόμα και για επιδερμίδες αφυδατωμένες μετά από θεραπείες ή από καιρικές συνθήκες π.χ ήλιος, κρύο κ.α

www.esteelauder.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.