Eye liner “Kohl”

4
889

Το περασμένο Σάββατο όπου και παραβρέθηκα στην έκθεση όπου έγινε στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, βρήκα μία εισαγωγική εταιρεία η οποία έχει πολύ ωραία φυτικά προϊόντα τόσο για τον καλλωπισμό της επιδερμίδας όσο και για τον καθαρισμό της. Το όνομα αυτής : Shahrazad – Natural Products.

πολύ καλό kohl stick με μεγάλη διάρκεια! ;-)
πολύ καλό kohl stick με μεγάλη διάρκεια! 😉

Αγόρασα και δοκίμασα ένα πολύ καλό Kajal / Kohl eyeliner, από το οποίο έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη! Είναι από την εταιρεία Hashmi, πακιστανικής προελεύσεως. Περιέχει zinc oxide, waxes, processed carbon black, herbs, clarified butter & cinnamomum camphora. Αναγράφεται ημερομηνία λήξεως και πωλείται σε μεμονωμένη και σφραγισμένη συσκευασία!

Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και το αφαιρώ κάθε βράδυ. Μπορώ να πω πως είναι σταθερό αρκετά μιας και χρειάζεται το πολύ μία φορά ανανέωση ανά 12ώρο…και. Έχει δοκιμαστεί σε φάσεις ύπνου και γυμναστηρίου…το καλύτερο είναι πως κόστισε ελάχιστα! 😉

Σίγουρα στην επόμενη έκθεση που θα πάω μπορεί να αγοράσω και το stand του προϊόντος αυτού.

www.shahrazad.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σύμφωνο είναι φοβερό και είναι το Καλύτερο που δεν μου προκάλεσε αλλεργία,ούτε τσούξιμο όπως τα μολυβιά…και είναι πολύ σταθερό…

    ΝΟΡΑ

  2. Μήπως ξέρετε που μπορώ να το ξανά Πάρω έκτος έκθεση??

  3. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εισαγωγικής εταιρείας για περαιτέρω λεπτομέρειες!

  4. ναι, όντως είναι πολύ καλό, μην ξεχνάτε όμως πάντοτε και το ντεμακιγιάζ για την αφαίρεσή του!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.