Θρέψη και φροντίδα με άρωμα κακάο

14
1975

Υπάρχει και στην Ελλάδα (επιτέλους) το πολύ γνωστό αμερικάνικο brand ‘Palmer’s’ !

Η συγκεκριμένη σειρά βασίζεται στο ευεργετικό βούτυρο του κακάο ή cocoa butter ή Theobroma cacao….

Προσφέρει στην επιδερμίδα :

  • Θρέψη
  • Ενυδάτωση
  • Λάμψη
  • Απαλότητα
  • Ευεξία (μιας και κύριο συστατικό του είναι το πολύτιμο κακάο)
  • Αρωματίζει (με διάρκεια)

Επέλεξα τρία προϊόντα από τη σειρά και μπορώ να πω πως και με τα τρία έχω μείνει άκρως ικανοποιημένη αλλά την επόμενη φορά που θα πάω να τα ξανά αγοράσω θα προμηθευτώ και το lip balm της σειράς που ελπίζω να είναι αντάξιο των υπολοίπων…θα σας πω όταν το δοκιμάσω!

τροφή και ενυδάτωση για την επιδερμίδα με τη δύναμη του κακάο
τροφή και ενυδάτωση για την επιδερμίδα με τη δύναμη του κακάο
  1. Cocoa butter formula –  with vitamin E (250ml) μπουκάλι με flip πώμα : Πολύ καλό γαλάκτωμα για το σώμα, θρέφει και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα χωρίς να είναι πολύ λιπαρό και χωρίς να αργεί να απορροφηθεί από την επιδερμίδα (μπορώ να πω πως του ‘βάζω’ 10 🙂 )
  2. Firming Butter –  with shea butter, collagen, elastin and vitamin E (250ml) μπουκάλι με αντλία : Επίσης αρκετά καλό προϊόν , το οποίο είναι λιγότερο λιπαρό από το πρώτο και με λίγο διαφορετικό άρωμα…απορροφάται πολύ γρήγορα (έτσι είναι ακόμα πιο εύκολο να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα μιας  και έχει συσφικτικές ιδιότητες). Ιδανικό σε περιπτώσεις όπου έχει προηγηθεί χαλάρωση της επιδερμίδας, όπως μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη.
  3. Concentrated cream –  with vitamin E (60g) σωληνάριο : Η συμπυκνωμένη κρέμα έχει της ιδιότητες του πρώτου προϊόντος και είναι ιδανική για πολύ ξηρό ή σκασμένο δέρμα…Να πω την αλήθεια, τη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ πριν τον ύπνο σαν τροφό – ενυδατική κρέμα για τα χέρια και κάποιες φορές σαν κρέμα massage για τα πέλματα μου!

Όπως και να έχει τα προϊόντα της εταιρείας αυτής, (αν και στην αρχή το μόνο αρνητικό που μου φάνηκε ήταν το λίγο ίσως παραπάνω από ότι θα έπρεπε άρωμα του κακάο) με έχουν καλύψει τόσο πολύ σαν καταναλώτρια που σίγουρα θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ και όταν τελειώσουν θα σπεύσω να τα ξανά-αγοράσω!

www.palmerscocoabutter.com

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. geia sas!polu endiaferon to blog!an kai einai kapws palio to thema,wstoso tha ithela na rwtisw,epeidi endiaferomai ki egw gia to cocoa butter palmers,apo pou to xete promitheftei.den kserw pou na psaksw gia na to agorasw.

  2. Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για το cocoa butter formula γιατί έχω διαβάσει ότι είναι καλό για εξάλειψη σημαδιών. Ρώτησα σε δύο hondos center και είχαν μόνο ένα γαλάκτωμα για τις εγκύους. Αν το έχετε αγοράσει ξανά μπορείτε να μου πείτε από που το πήρατε; (υπάρχει περίπτωση να το βρω σε φαρμακείο;) Σας ευχαριστώ

  3. pls πειτε μου που να το βρω στην ελλαδα. εχω κατι δειγματακια ουτε θυμαμαι που τα βρηκα και μου αρεσαν πολυ. αναζητηση στην αναζητηση βρεθηκα εδω. καμια ιδεα? στειλτε μου ενα μειλ πλζζζζ
    [email protected]

  4. Μέχρι και πέρυσι (νομίζω) τα είχα δει σε καταστήματα της αλυσίδας Hondos Center (Αθήνα οδός Ερμού), νομίζω και στο Κολωνάκι…

  5. Αν το βρείτε και κάπου αλλού, ενημερώστε εδώ παρακαλώ! 🙂 (ισχύει για όλη την Ελλάδα…)

  6. και παλι εδω. χριστίνα γεια. συγνωμη για το θαρρος.επικοινωνησα με την εταιρια που την εισαγει (μετα απο πολλες αναζητησεις) και μου ειπαν οτι εχει ελλειψη αυτη την περιοδη και αναμενουν παραλαβη τελος απριλη αν ειναι. τους αφησα τα στοιχεια μου και οταν παραλαβουν θα επικοινωνησουν μαζι μου. συνηθως την δινουν στα hondos κηφισια και ομονοια. ισως και να μου την στειλουν στο σπιτι βεβαια με αντικαταβολη ( και τα εξοδα αποστολης δικα τους)!!! το τηλ της εταιρια ειναι 2102888200. καλημερα

  7. Το λάδι σβήνει πραγματικά σημάδια και ραγάδες. Το αγόρασα από Αγγλία όταν ήμουν εκεί και τώρα ψάχνω μπας και το βρω εδώ. Ήταν και πολύ φτηνό!

  8. Γνωριζει κανεις αν ακομα υπαρχει πουθενα στην Ελλαδα αυτη η εταιρεια;

  9. Κορίτσια η εταιρεια δεν σηκώνει το τηλεφωνο.Τα Hondos στην Ομόνοια όμως το ε ουν.Μόλις μου το επιβεβαιωσαν!

  10. Όσον αφορά το κέντρο της Αθήνας στα Hontos Center πλατείας Ομονοίας και Κολωνακίου, συνήθως βρίσκετε τα προϊόντα Palmers! 🙂

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.