Κόκκινα χείλη…

0
1528

Κόκκινα χείλη ή ακαταμάχητα red lips.

Είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια του επαγγελματικού (και μη) make up. Ο τρόπος είναι απλός για να τα επιτύχετε αλλά θέλει λίγη εξάσκηση και προϊόντα που θα σας ταιριάξουν! Απλά βηματάκια ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, έχουν ως εξής:

  • Σε στεγνά και καθαρά χείλη περάστε μία στρώση ενυδατικού προϊόντος χειλιών – όχι πολύ λιπαρού. Ταμπονάρετε απαλά για να φύγει επιπλέον προϊόν.
  • Εαν θέλετε περάστε την περιοχή των χειλιών με λίγη πούδρα προσώπου, είτε loose είτε compact (προτιμότερη).
  • Υπογραμμίστε το περίγραμμα των χειλιών κάνοντας διορθώσεις αν χρειάζεται με μολύβι σε κόκκινη απόχρωση (αγαπημένο μου είναι το“lip perfection – red love no.11344″από την εταιρεία Oriflame).
  • Τοποθετήστε το κραγιόν με πινέλο σε μικρές στρώσεις αρχικά στο πάνω και μετά στο κάτω χείλος προσέχοντας πολύ τις γωνίες και τις γραμμές των χειλιών (“Pure color – classic red no.1E0” – Estee Lauder ή “Fabulous red no.15049” – Oriflame).
  • Ταμπονάρετε απαλά προσέχοντας να μην “ξεφύγει” το κραγιόν από το περίγραμμα.
  • Tip: Εάν θέλετε προσθέστε gloss σε διάφανη σύνθεση άχρωμο ή σε κόκκινη απόχρωση είτε άλλο προϊόν σε κόκκινη απόχρωση με glitter λάμψη και εξωτερικά του περιγράμματος conciler στην απόχρωση της επιδερμίδας σας ή ελάχιστη περλέ σκιά σε λευκή ή μπεζ απόχρωση!

Απολαύστε τα…όχι μόνο εσείς αλλά και οι γύρω σας! 😉

httpv://www.youtube.com/watch?v=UjjUayEa1zE

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.