Πολύχρωμα μαλλιά από την Directions

153
22702

Πολύχρωμα μαλλιά, σε όποια απόχρωση εσείς επιθυμείτε από τη Βρετανική La Riché και την (brand name) Directions.

Η συγκεκριμένες βαφές είναι ημιμόνιμες, δηλαδή η διάρκεια τους είναι περιορισμένου χρόνου μιας και μετά από κάθε λούσιμο χάνουν μέρος του χρώματος και της λάμψης τους.

Χρησιμοποιούνται σε λουσμένα και καλά σκουπισμένα μαλλιά-όχι σε στεγνά-και καλά χτενισμένα, με τη χρήση γαντιών και πινέλου (όπως οι κλασσικές βαφές μαλλιών, προαιρετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλουμινόχαρτο ή πλαστικό σκουφάκι μιας και η επιπλέον θερμότητα βοηθά τις χρωστικές τις βαφής να εισχωρήσουν/παραμείνουν στην τρίχα λίγο παραπάνω).

Προσοχή, οι βαφές δε χρησιμοποιούνται συνδυαστικά με οξυζενέ ή άλλου είδους χημικό για τη βαφή/ξάνοιγμα των μαλλιών. Μπορείτε όμως να τις χρησιμοποιήσετε σε μαλλιά που ήδη έχουν υποστεί επεξεργασία ξανοίγματος του χρώματος.

Ο χρόνος παραμονής είναι από 15′-30’…αλλά και παραπάνω!

Το κάθε κουτί (βάζο) με χρώμα είναι στα 88 ml.

153 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε περιπτωση που τα μαλλια ειναι βαμμενα υπαρχει προβλημα?πρεπει να κανω κατι πριν την εφαρμογη η ολα οκ και τα βαφω με αυτην?

  2. Απ’ότι γνωρίζω τα περισσότερα χρώματα της σειράς εφαρμόζονται σε μαλλιά τα οποία έχουν υποστεί χημική επεξεργασία ξανοίγματος(εκτός αν το φυσικό σας χρώμα είναι λευκό, πλατινέ, γκρι, ξανθό κ.α),καλό βέβαια θα ήταν να ρωτήσετε τον κομμωτή σας για περαιτέρω συμβουλές!

  3. ευχαριστω πολυ!το φυσικο μου ειναι μαυρο,εγω τα εχω πορτοκαλοκοκκινα και θελω να τα κανω mandarin οποτε ειναι κομπλε!

  4. Στην Θεσσαλονικη επι της Γουναρη (Ναυαρινου) κοστιζουν 5 ευρω το βαζακι. Επισης ενα αλλο καταστημα με ειδη κομμωτηριου εχει την μαρκα Crazy Colour με 7 ευρω (το μπουκαλι ειναι 100 mL) αλλα η ποιοτητα των directions ειναι πολυ καλυτερη. Επισης ειναι καλο να αφηνουμε τουλαχιστον 1 ωρα τη βαφη, οσο περισσοτερος ο χρονος τοσο μεγαλυτερη θα ειναι η διαρκεια του χρωματος. Εχεις δικιο για την χημικη επεξεργασια, και δημητρα θα σου προτεινα μια πιο σκουρα αποχρωση απο το mandarin γιατι ειναι αρκετα ανοιχτοχρωμο για τη βαση σου. Σκεψου οτι το αποτελεσμα ειναι σαν να ειναι διαφανεις οι βαφες, οσο πιο ξανθια η βαση τοσο πιο κοντα το αποτελεσμα σ αυτο που βλεπειες στο χρωματολογιο. Αραιωνονται και με conditioner για παστελ αποχρωσεις.

  5. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Κάθε φορά που κάνω εφαρμογή χρώματος, το αφήνω το λιγότερο 1-2 ώρες… 🙂

  6. Εγω παιδια βαζω σακουλα και το αφηνω ολο το βραδυ απο την στιγμη που δεν εχει οξυζενε δεν υπαρχει θεμα στο να κανει κακο στην ριζ;α οποτε ειανι σαν να βαζεις απλη μπογια και μενει για 1 μηνα το χρωμα αλλα λουζομαι με κρυο νερο και δεν τα ισιωνω..τα λεω αυταα γιατι μπορει να σας βοηθησουν:) επισης αν θελετε να γινει πιο ανοιχο βαζετε μαλακτικη μεσα και μπορειτε να παρετε 2 και να τα συνδυασετε π.χ αν θελετε τιρκουαζ περνεται λαχανι(spring green)και γαλαζιο (lagoon blue) και τα ενωνεται κια φτιαχνεται το δικο σας χρωμα και γενικοτερα μπορειτε να πειραματιστειτε οπως θελεται

  7. Καλημέρα! Η βάση μου είναι πολύ σκούρο καστανό κ αυτή τη στιγμή τα μαλλιά μου είναι βαμμένα σκούρα κόκκινα. Θέλω να πετύχω την απόχρωση flamingo pink, αλλά φοβάμαι ότι χωρίσ οξυζενέ, θα μου βγει πολύ πιο σκούρα. Τι μπορώ να κάνω; Δεν εχω δοκιμάσει ποτέ αυτές τισ βαφέσ, αλλά με τισ συμβατικές είχα πάντα το πρόβλημα ότι ακόμη κ με 40άρι οξυζενε έβγαιναν πολύ σκούρεσ. Το ίδιο σκέφτομαι κ για την απόχρωση silver που μου άρεσε πολύ. Ευχαριστώ!

  8. Val, δυστυχώς για ανοιχτές αποχρώσεις η βάση πρέπει να είναι το ξανθό. Αυτά τα έντονα ροζ και πλατινέ χρειάζονται από κάτω ντεκαπάζ, και για να μεταβείς από το βαμμένο κόκκινο σε τόσο ανοιχτά χρώματα είναι πολύ δύσκολο. Εάν παρόλα αυτά θέλεις να προσπαθήσεις, θα πρέπει να απομακρύνεις πρώτα το κόκκινο με κάποιο colour remover και να συνεχίζεις από εκεί. Ξέρω ένα πολύ καλό forum που ασχολείται με τέτοια θέματα και μπορείς να ζητήσεις συμβουλές. http://haircrazy.info/forum/

    Επίσης να ξέρεις ότι είναι πιο εύκολο να πετύχεις μία πιο σκούρη ροζ απόχρωση με το cerise που το έχω δοκιμάσει και είναι φοβερό.

  9. Τη φοβόμουν αυτή την απάντηση, όπως φοβάμαι και να κάνω ντεκαπάζ μόνη μου, οπότε αντίο flamingo pink… Θα συμβιβαστώ με το cerise με την ελπίδα να μου πετύχει. Σε ευχαριστώ πολύ, Zoe!

  10. Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας! Τελευταία φορά χρησιμοποίησα το Rose Red (σε ήδη πολύ παλιό ντεκαπάζ και ήδη ξεθωριασμένο Apple Green). Μην ξεχνάτε πως οι κοκκινωπές αποχρώσεις δυστυχώς ξεβάφουν για πολύ περισσότερο καιρό από τα μπλε και τα πράσινα όπως επίσης πως βάφουν κατά πολύ την μπανιέρα/νεροχύτη και δυστυχώς την κουρτίνα μπάνιου (ούτε με χλωρίνη δεν καθάρισε…), θέλουν πολύ υπομονή μετά από κάθε λούσιμο και πολύ καθάρισμα στο μπάνιο… 😛

  11. Χριστινα δοκιμασες να το αραιωσεις με κοντισιονερ? Το rose red είναι αυτο που λεκιαζει περισσοτερο απο ολα οσα εχω χρησιμοποιησει. Εγω αραιωνω ολες οσες ειναι ετσι και βοηθαει πολυ.

  12. Ευτυχώς τελείωσε η συσκευασία εδώ και καιρό…με έχει αποτρέψει από το να ξαναπάρω σε όμοια απόχρωση βαφή…ακόμη και στο μήνα η σαπουνάδα έβγαινε με υποψία ροζ απόχρωσης… μαξιλαροθήκες&πετσέτες(εννοείται σκουρόχρωμα) ακόμη και αυτά είχαν χρώμα…τι να πω ελάχιστα τα μαλλιά όπου χρησιμοποιώ τις εν λόγω βαφές(μόνο όπου έχω ντεκαπάζ), φαντάσου να είχα σε όλο το κεφάλι, θα έπρεπε σε κάθε λούσιμο να πηγαίνω σε κομμωτήριο…:-P Σε ευχαριστώ, ίσως την επόμενη απόχρωση να τη δοκιμάσω με contitioner…

  13. Γεια σας παλι,αγορασα την βαφη σε mandarin και coral red(αυτο το πηρα γτ σκεφτηκα οτι οταν ξεθωριασει το mandarin θα περασω το coral red και θα βγει ωραιο χρωμα).Εχω κολλησει τρελα με το mandarin και θελω πολυ να τα βαψω ετσι, αλλα δεν ξερω ακομα αν βγει το χρωμα και αν χρειαστει να κανω ντεκαπαζ η ντεκολορασιον.Το μαλλι πλεον εχει φτασει κοντα στο πορτοκαλι αλλα εχει βγει η ριζα μου λιγο η οποια ειναι μαυρη.τι κανω τωρα εγω?

  14. Ντεκαπαζ με 20αρι οξυζενε στη ριζα για να γινει σχεδον οπως τα υπολοιπα μαλλια, και μετα περνας απο πανω την ημιμονιμη. Το coral red σιγουρα θα πιασει, το mandarin ισως χρειαστει πιο ανοιχτοχρωμη βαση. Μπορεις να δοκιμασεις σε δυο τουφες να δεις πως θα βγει.

  15. οκ!σε ευχαριστω πολυ!οταν το κανω θα γραψω το αποτελεσμα!

  16. exw mayra mple mallia ama patisw apo panw tin midnight blue tha bledizei ligo parapanw i oxi?

  17. episis ama anakatepsw mia apli ble-mayrh vafh me tin midnight blue ti apotelesma tha exw?

  18. Emi απο οτι εχω διαβασει οι βαφες la riche ανακατευονται μονο μεταξυ τους ή κ με κοντισιονερ.Δεν κανει με αλλες βαφες γτ περιεχουν χημικα,ουτε με οξυζενε.

  19. min tis anakatepseis dn kanei ! to mono p mporeis n kaneis einai n patiseis apo panw tin midnight blue!

  20. Δυστυχως το πιο πιθανο ειναι να μη φαινεται καθολου το midnight blue πανω απο το μαυρο. Οι βαφες αυτες είναι σχεδον διαφανεις και γι αυτο χρειαζονται ανοιχτοχρωμη βαση. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι μεσα στην βαφη σου να βαζεις ενισχυτικο μπλε, οι περισσοτερες μονιμες βαφες εχουν ενισχυτικα στα χρωματολογια τους. Επισης το οξυζενε καταστρεφει της ημιμονιμες βαφες σαν τις directions.

  21. Κορίτσια είμαι καστανή ( το χρώμα δεν είναι ανοιχτό ούτε πολύ σκούρο ) με χλωμή κάπως επιδερμίδα, όχι λευκή, με καστανά μάτια. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο χρώμα μου πάει ακόμα 😛 Έλεγα για το violet, ή το plum, μου αρέσει πολύ το μωβ σαν χρώμα. Εσείς τι με συμβουλεύετε? Μία φορά έχω βάψει τα μαλλιά μου πριν από αρκετά χρόνια και επανέφερα το δικό μου.

  22. Το μοβ ειναι χρωμα που παει γενικα σε ολες τις επιδερμιδες κατα τη γνωμη μου. Επισης το plum δε χρειαζεται πολυ ανοιχτο ξανθο για να πιασει, ενω το violet ειναι πιο κοντα στο μπλε και θελει 9 βαση. Εγω στη θεση σου θα εκανα μια φορα ντεκαπαζ με 20ρι οξυζενε για κανενα μισαωρο, το πολυ σαρανταλεπτο και θα εβαζα ενα μιγμα 50/50 plum/rose red αραιωμενο 50% με μαλακτικη. Εχε υποψιν σου επισης οτι η ριζα ξανοιγει γρηγοροτερα απο τις ακρες, οποτε καλο θα ηταν να ξεκινησεις να εφαρμοζεις τη ντεκαπαζ στις ακρες. Η καλυτερη βεβαια λυση ειναι να γινει σε κομμωτηριο εαν δεν εχεις εμπειρια η καποια φιλη που να ξερει, και μετα το μοβ ειναι πανευκολο να το κανεις μονη σου.

  23. ego ta exo entono 3an8o kokkino meta apoa 1 mina mina to xroma 3evafete kai ginete opos to karoti…8elw na ta kanw roz(flamingo pink) oti nane vasika..8a piasi i vafi?

  24. Αυτο είναι pillarbox red και cerise πανω απο ξανθο εντονο κοκκινο.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151577055345382&l=cdc9ec575d

    Εαν βαλεις απο πανω ειτε poppy red, pillarbox red, rose red, cerise ή flamingo pink θα εχεις αυτό το χρώμα που βλεπεις στις ακρες, magenta. Μη ξαναβαφεις ολο σου το μαλλι με μονιμη βαφη, μπορεις να ανανεωνεις το χρωμα με αυτες και να αποφυγεις και το πορτοκαλι ξεθωριασμα.

  25. koritsia oso anafora t mayro mple ..an anamei3w tis koleston t mayro mple(no 2.8) k tis koleston perfect to mple (no 0/88) tha vgei pali ayth h skurila mayro mple i tha einai pio entono t mple?

  26. Η ερώτηση είναι κάθε πότε μπορώ να βάζω αυτή τη βαφή. Ρωτάω γιατί έχω βάλει μωβ, αλλά νομίζω ότι θα ήθελα να του περάσω κι ένα μπλε από πάνω, γιατί δεν μ αρέσει τόσο πολύ αυτή η απόχρωση… Λες να κάνει καμιά ζημιά ή βλέπετε άφοβα να με παίρνει να ξαναβάλω στις 5 μέρες πχ και δεύτερη φορά;;;

  27. Χρόνια πολλά! Μπορείς να το ανανεώνεις όσο συχνά θέλεις γιατί ουσιαστικά είναι conditioner με πιγμέντα. Να ξέρεις απλώς ότι όσο πιο πολύ βάζεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να ξεβάψει μετά εάν θελήσεις να το ξεθωριάσεις για να φύγει.

  28. Ευχαριστώ πολύ Ζωή!! εννοείς όμως ότι δεν υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς μετά από αυτό το χρώμα – αν τυχόν δεν σου αρέσει; δεν μπορείς πχ να πας σε κομμωτήριο και να κάνεις ντεκαπάζ; πρέπει να περιμένεις να φύγει μόνο του ή υπάρχει τρόπος; (να πω παρενθεντικά ότι από τα χέρια μου έφυγε ευκολότατα με ασετόν.. αυτό όμως είναι μάλλον απαγορευτικό για το μαλλί – ούτε που σκέφτηκα να το δοκιμάσω)

  29. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αλλά πρέπει να έχεις υπομονή. Να το ξεθωριάζεις σιγά σιγά. Θα σου συνιστούσα όταν έρθει αυτή η στιγμή να μην χρησιμοποιήσεις ντεκαπάζ. Η ντεκαπάζ είναι αποτελεσματική μόνο όταν το χρώμα έχει ήδη ξεθωριάσει πολύ κι έχει γίνει παστελ απόχρωση. Επίσης εάν πας σε κομμωτήριο να είσαι σίγουρη ότι έχει εμπειρία με ημιμόνιμες βαφές. Εαν το μαλλί σου είναι ήδη βαμμένο ή ντεκαπαρισμένο και ξαναπεράσουν από πάνω ντεκαπάζ η ζημιά θα είναι αρκετή. Σε παραπέμπω σε ένα πολύ ωραίο άρθρο
    http://haircrazy.info/misc-articles/10-ways-to-remove-hair-colour/
    Εγώ ξεκινάω το ξεθώριασμα με αντιπυτιδιρικό σαμπουάν και ζεστό νερό, όσο πιο ζεστό γίνεται. Όταν το νερό που τρέχει είναι καθαρό και δε φεύγει βαφή, προσθέτω στο σαμπουάν λίγη σόδα φαγητού. Λόγω του αλκαλικού της pH “σηκώνει” την επιδερμίδα της τρίχας επιτρέποντας έτσι το χρώμα να φύγει από εκεί. Επόμενο βήμα είναι η βιταμίνη C, όπως περιγράφεται στο άρθρο που παρέθεσα. Εάν και πάλι υπάρχουν υπολείμματα χρώματος, τα εξουδετερώνω βάζοντας ημιμόνιμη βαφή του αντίθετου χρώματος.

  30. Όλες οι αποχρώσεις υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας-Εξάρχεια: Θεμιστοκλέους 49, 8.50€ το τεμάχιο και κάποιες αποχρώσεις με 6.50€ το τεμάχιο στον Χαρμανή στην οδό Σωκράτους και Σατωβριάνδου στην Ομόνοια (πίσω από το Hondos Center)! 🙂

  31. και ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι αποχρωσεις ειναι παλι στον χαρμανη αλλα στα κεντρικα στην ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 76, ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΗΛ. 211-8000720, 210-5229001 πισω απο το τει πειραια μονο 6,50 e. προσβαση εχει με τα μεταφορικα απο το μετρο Αιγαλεω το 829 με το που στριψει στην πετρου ραλλη η πρωτη σταση “καν-καν”. και απο αθηνα το τρολει 21 και τα λεωφορεια Β18 και Γ18 παλι σταση “καν-καν”. απεναντι απο το carrefour διπλα απο τον βενετη. http://www.harmanis.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=1

  32. Ευχαριστώ πολύ! 🙂 Θα ήθελα τη συμβουλή σας αν είναι εύκολο..το χρωμα μου είναι ένα ξεθωριασμένο χάλκινο και θέλω να του περάσω ένα ωραίο κοκκινο και γι’αυτο θέλω να επιλέξω μια απο αυτες για να το ανανεώνω συχνά χωρίς φόβο..ποιο απο αυτα θα βγει ένα ωραίο κοκκινο και όχι τόσο εντοσο όσο το fire? Λίγο πιο ήρεμο

  33. Για αληθινο κοκκινο, ουτε πορτοκαλι ουτ
    ε ροζ, το καλυτερο ειναι η αναμιξη ενος κοκκινου με βαση το ροζ κ ενος με βαση το πορτοκαλι. Αφου η βαση σου ειναι χαλκινη δηλαδη ηδη πορτοκαλι, θα σου συνιστουσα το pillarbox red που εχει βαση το ροζ, ειναι λαμπερο αλλα το χαλκινο απο κατω θα περιορισει την ενταση του χρωματος και το αποτελεσμα θα ειναι αυτο που θες. Συνιστω να δοκιμασεις πρωτα σε μια τουφα κι αν ειναι πιο εντονο απ οσο θελεις, αναμιξε το με λιγο vermillion red που εχει βαση το πορτοκαλι.

  34. to fusiko m ein kastano anoixto, ta exw va4ei arketa skouro kokino, p exei vgei melitzani skouro, me monimh vafh xwris amwnia. uparxei periptwsh kapoia apo auta ta xrwmata stis diafores apoxrwseis tou kokkinou h tou ble na petixun xwris dekapaz? an nai, poia?:)

  35. Tα rubine, dark tulip και rose red ειναι τα πιο σκουρα και μ αυτα πιστευω θα μπορεις να φρεσκαρεις το χρωμα σου.

  36. an h8la kt se ble skouro, 8a borousa n parw kt se pio anoixto etsi wste to apotelesma n vgei skouro isws? h ein k ligo risko?

  37. Το μπλε χρειαζεται βαση τουλαχιστον 8 ξανθο. Οι βαφες αυτες ειναι σαν “διαφανεις”. Οσο πιο ανοιχτο το χρωμα απο κατω τοσο πιο εντονο το αποτελεσμα. Εαν βαλεις μπλε πανω απο το χρωμα που εχεις δυστυχως δε θα συμβει τιποτα, το πολυ πολυ να γινει ακομα πιο μελιτζανι.

  38. Μένω στην Κέρκυρα και δεν έχω ιδέα που μπορώ να βρω μία ημιβαφή!
    Πήρα τηλέφωνο στην κομμώτριά μου και στα Hοndos Center αλλά δεν είχαν ξανακούσει για ημιβαφή!
    Μπορείτε να με βοηθήσετε????

  39. Μπορεις να παραγγειλεις απο το ιντερνετ 🙂

  40. Κορίτισα όταν λέτε ότι ξεθωριάζει το χρώμα φεύγει εντελώς? ή μένει έστω και λίγο γτ θέλω να τα κάνω πράσινα μέσα στο καλοκαίρι αλλά μετά θέλω τα μαλλιά μου να επιστρέψουν στο φφυσικό τους ξέρετε?

  41. επίσης μένω στην Λάρισα ξέρετε αν πωλούνται αυτές οι βαφές εδώ και που?

  42. Geia. To malli mou einai kastano anoixto thelo na vapsw tis akres moy rose red tha vgei to idio xroma xoris dekapaz?

  43. Κορίτισα όταν λέτε ότι ξεθωριάζει το χρώμα φεύγει εντελώς? ή μένει έστω και λίγο γτ θέλω να τα κάνω πράσινα μέσα στο καλοκαίρι αλλά μετά θέλω τα μαλλιά μου να επιστρέψουν στο φυσικό τους ξέρετε?

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.