Lipotox (meal replacement formula)

0
1285

Η Cambridge Pharmaceuticals έχει κυκλοφορήσει στην αγορά (φαρμακεία μόνο) το Lipotox (τόσο σε μορφή δισκίων αλλά και ως συμπλήρωμα διατροφής-σκόνη/με διαφορετική δράση το καθένα στον οργανισμό).

Σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή&άσκηση, το Lipotox βοηθά: στη γρήγορη μείωση βάρους (για λόγους υγείας), βοηθά να μειωθεί το βάρος (ποσοστά λίπους στον οργανισμό/ελαχιστοποιεί την απώλεια μυικής μάζας) ακόμη και σε άτομα τα οποία είναι υπέρβαρα για πάνω από δύο χρόνια και έχει αποτελέσματα εντός της πρώτης εβδομάδας.

Περιέχει εκτός των άλλων: ενέργεια ανά φάκελο 147kcal/622kj, λινολεικό οξύ, βιταμίνες: A,B1,B2,B6,B12,C,D,E,K, νιασίνη, φυλλικό οξύ, ασβέστιο, χρώμιο, χαλκό, ιώδιο, σίδηρο,κάλιο, μαγνήσιο κ.α

Η συσκευασία περιέχει 16 φακελάκια της μίας δόσης. Έχει γεύση σοκολάτας πολύ καλή! 😀

Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό σας, μην το πάρετε αν: είστε κάτω από 18 ετών παρά μόνο μετά από ιατρική συνταγή-συμβουλή, ή αν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.