Αρχική Ετικέτες Ricinus communis

Ετικέτα: Ricinus communis

Το καστορέλαιο (castor oil) ή κικινέλαιο δεν προέρχεται από το συμπαθέστατο ζωάκι - τον κάστορα! Μπορείτε να το συναντήσετε και ως ρετσινόλαδο...Οπότε κυρίες και κύριοι, γνώστες της χημείας των καλλυντικών παρασκευασμάτων - σας παρακαλώ μη λέτε ότι τα καλλυντικά πάσης φύσεως περιέχουν έλαιο από κάστορα...έλεος!!! :-( Λοιπόν λίγα λόγια για...
2,933ΥποστηρικτέςΚάντε Like
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
32ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Τελευταία Άρθρα