Αρχική Ετικέτες Prussic acid

Ετικέτα: prussic acid

Αμυγδαλέλαιο. Λίγα (ή και περισσότερα) λόγια για αυτό μιας και το βρίσκουμε στα περισσότερα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε! ;-) To έλαιο αυτό είναι από τις πιο παλαιές μαλακτικές και αρωματικές ουσίες, που όμως έχει αρχίσει να αντικαθίστανται από νεότερες. Βεβαίως χρησιμοποιείται ακόμη σε πληθώρα καλλυντικών. :-) Το αμυγδαλέλαιο είναι φυσικό τριγλυκερίδιο. Προέρχεται από τη...
2,923ΥποστηρικτέςΚάντε Like
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
31ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Τελευταία Άρθρα