Αρχική Ετικέτες Karité

Ετικέτα: Karité

Συνήθως το έχουμε ακούσει σαν "βούτυρο" ή "βούτυρο καριτέ". Στη χώρα μας (δυστυχώς) θα το βρείτε από λίγες εταιρείες καθαρό, δηλαδή 100% αγνό και βιολογικής καλλιέργειας. Το έχουμε συναντήσει σίγουρα σε πληθώρα καλλυντικών σκευασμάτων τόσο για το πρόσωπο/σώμα αλλά και για τα μαλλιά ή σε προϊόντα για το make-up. Εξαίρετης ποιότητας...
Shea body scrub από το The Body Shop για πολύ ξηρές επιδερμίδες. Αν ψάχνετε ένα πολύ καλό απολεπιστικό προϊόν για την πολύ ξηρή επιδερμίδα του σώματος σας με διακριτικό και ιδιαίτερο άρωμα (κλασσική μυρωδιά με ξυλώδη/woody επιρροές), δεν έχετε παρά να επιλέξετε το συγκεκριμένο μιας και απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή αλλά και...
Γιορτάζουμε διότι κλείνουμε τα τρία χρόνια λειτουργίας του site μας και σας κάνουμε δώρο τρία (όσα τα χρόνια) sets από Shea Butters/beurre karité/βούτυρο καριτέ  από την Shea d'Afrique και φυτικών/φυσικών σαπουνιών της Kari Plus έτσι ώστε τώρα το καλοκαίρι να συνδυάσετε τον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας σας με την πλούσια θρέψη και...
Δοκίμασα τα 100% φυσικά&φυτικά σαπούνια Kari Plus με 80% Shea Butter (Butyrospermum Parkii). Υπάρχουν σε τέσσερις τύπους, οπότε μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. ;-) Όλα τα σαπούνια περιέχουν Shea Butter (beurre de karite) και έλαιο καρύδας (coconut oil). :-D Σαπούνι με Shea Butter&Coconut Oil/έλαιο από καρύδα, ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες...
Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, αναρτήθηκε άρθρο για το Shea Butter. Μπορείτε λοιπόν να ανατρέξετε και να μάθετε κάποια πράγματα πριν ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου για το Shea butter/Karité/Butyrospermum parkii & to Shea Tree (Vitellaria paradoxa tree)! :-D Στη συνέχεια όμως, θα σας παρουσιάσω ένα εξαίρετο προϊόν 100% φυτικό και φυσικό...
Το βούτυρο shea από το Butyrospermum parkii ή (shea butter ή βούτυρο karité) είναι ένα ελαφρώς κιτρινωπό ή σε απόχρωση ιβουάρ λίπος το οποίο εξάγεται από τον καρπό του αφρικανικού δέντρου shea δηλαδή του Vitellaria paradoxa tree (Shea Tree)*. Στην Αφρική* *το shea butter χρησιμοποιείται πολύ και στην μαγειρική, βεβαίως κάποιες φορές χρησιμοποιείται και από...
2,925ΥποστηρικτέςΚάντε Like
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
31ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Τελευταία Άρθρα