Αρχική Ετικέτες Λιπαρά οξέα σόγιας (soy acids)

Ετικέτα: Λιπαρά οξέα σόγιας (soy acids)

Η σόγια* είναι φυτική ουσία της οποίας τα παράγωγά της είναι ευρέως διαδεδομένα ως μαλακτικά, γαλακτοματοποιητές ή ως αντιστατικοί παράγοντες. Προέρχεται από το φυτό Glycine max και είναι προϊόν σπόρων αυτού. Περιέχει : πρωτεΐνες, υδατάνθρακες έλαιο και στάχτη. Τα χρησιμοποιούμενα παράγωγα της σόγιας στα καλλυντικά παρασκευάσματα είναι τα εξής : Σογιέλαιο (soybean...
2,929ΥποστηρικτέςΚάντε Like
206ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
12ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
32ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Τελευταία Άρθρα