Στα γυρίσματα του The Art Therapy!

0
1127

Πριν από μερικές μέρες παρεβρέθηκα σε ένα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη (The Art Therapy).

Ηθοποιοί

Μπορώ να πω πως το κλίμα ήταν αρκετά ευχάριστο και χαλαρό μιάς και το πρόγραμμα δεν είχε ξεφύγει σε σχέση με άλλες φορές όπου τρέχεις και δε φτάνεις…

Αρκετά άτομα (από όλους εμάς που είμαστε πίσω από την κάμερα και συντελούμε στη δημιουργία όσων βλέπετε) ήταν γνώριμοι από την πρόσφατη τηλεοπτική δουλειά ¨Καρυωτάκης¨, όπου και προβαλόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό στο κανάλι της ΕΤ-1.

Με χαροποίησε ιδιαίτερα η εμφάνιση μίας αλλοδαπής νεαρής κοπέλας όπου για της ανάγκες του ρόλου είχε ντυθεί, στολιστεί και φυσικά μακιγιαριστεί σύμφωνα με τις παραδόσεις της χώρας της (Ινδία) έχοντας επίσης εκπληκτική φυσική ομορφία!

Βεβαίως οι δικές μας ¨Ινδές¨ χάρην εμού αλλά και της συναδέλφου (η οποία είναι η μόνιμη μακιγιέζ της ταινίας) δημιουργήθηκαν με πολύ καλό αποτέλεσμα!

Ευελπιστώ για τα καλύτερα… σύντομα τα γυρίσματα τελειώνουν… όσο για το πότε θα προβληθεί η ταινία στους κινηματογράφους… άγνωστο…

Αναμείνατε!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.