Βιογραφικό

Είμαι η Χριστίνα Καούνη.

Έχω ολοκληρώσει δύο σχολές, Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Ειδικού Εφαρμογών Αισθητικής. Επίσης είμαι κάτοχος του Cidesco Diploma in Beauty Therapy.

Είχα αποκτήσει από μικρή ηλικία ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάνω στα αναλογικά εφέ και για αυτό παρακολούθησα εντατικά σεμινάρια υπό την αιγίδα της Kryolan Hellas  με καθηγητή τον Nabil Salameh.

Παρακολουθώ την ανάπτυξη του κλάδου αυτού κυρίως μέσω του internet , των περιοδικών (Make up artist magazine κ.α.) αλλά και των εκθέσεων όπου διοργανώνονται στην Ευρώπη (κυρίως Αγγλία).

Από το 1998 ήδη αρχίζω να δουλεύω πάνω στο make up. Δύο χρόνια αργότερα (περί το έτος 2000) αρχίζω να δραστηριοποιούμαι στο make up ως βοηθός για φωτογραφήσεις περιοδικών μόδας αλλά αναλαμβάνω και την πρώτη μου ταινία μικρού μήκους.

Κύριο αντικείμενό μου είναι το πιο εξεζητημένο make up, καθώς και οι υπηρεσίες αισθητικής με έμφαση το σώμα (αποτρίχωση, μασάζ, αρωματοθεραπεία), παράλληλα συνεργάζομαι με εταιρείες παραγωγής και δουλεύω στον χώρο του θεάματος (τηλεόραση, θέατρο, κινηματογράφος, φωτογραφία).

Στον ελεύθερο μου χρόνο παρακολουθώ σεμινάρια αισθητικής και παρασκευής φυτικών και βιολογικών δερμοκαλλυντικών επίσης βλέπω και θεατρικές παραστάσεις που τόσο αγαπώ…

Τελευταίες δουλειές μου είναι (στον κινηματογράφο):

“Πολυέλαιος” – Chandelier (2018) / Antony Glaros σκηνοθεσία (master key makeup) και

A Job Interview (2016) / Anthony Glaros σκηνοθεσία (master key makeup).

… (και) παλαιότερες αλλά πολύ αγαπημένες:

  • Τηλεοπτική: “Καρυωτάκης” σε σκηνοθεσία Τάσου Ψαρά / ΕΤ 1 (βοηθός μακιγιέζ).
  • Κινηματογραφική: “Art Therapy” σε σκηνοθεσία Νίκου Περάκη (βοηθός μακιγιέζ).

Για περισσότερες πληροφορίες, πιο αναλυτικό βιογραφικό ή για προτάσεις συνεργασιας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: [email protected].