Beauty and Make Up

Καλό μήνα με Luminance Pearl Face Treatment!

Luminance Pearl Face Treatment ονομάζεται η νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας από την Yellow Rose. Με τη συχνή χρήση των προϊόντων επιτυγχάνονται:

 

Η σειρά περιέχει τα εξής προϊόντα: Luminance Pearl Cleansing Milk (γαλάκτωμα καθαρισμού), Luminance Pearl Toning Lotion (λοσιόν/toner χωρίς οινόπνευμα),Luminance Pearl Face Cream (κρέμα για χρήση am/pm), Luminance Pearl Face Serum (συμπυκνωμένος ορός), Luminance Pearl Pell-off Face Mask (σε σκόνη/για επαγγελματική χρήση μόνο) & Luminance Pearl Face Gel Mask (σε μορφή γέλης/gel).

Πήρα και δοκίμασα την μάσκα προσώπου σε μορφή gel και μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ διότι: απλώνεται εύκολα, εν μέρει απορροφάται γρήγορα, δεν κολλάει (την άφησα όλο το βράδυ στην επιδερμίδα μου/δεν λερώνει τα κλινοσκεπάσματα), το πρωί απλώς την ξέβγαλα με κρύο νερό. Η επιδερμίδα έγινε πιο απαλή και περισσότερο φωτεινή! Ιδανική και για σας που δεν έχετε χρόνο… 😉

 

Η σειρά αποτελεί στοχευμένη περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από αισθητικούς. Η πώληση των προϊόντων λιανικής επίσης αφορά τα ινστιτούτα αισθητικής. Δε θα τα βρείτε στην αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον/την αισθητικό σας!!!

 

Βασικά συστατικά της σειράς είναι:

 

Exit mobile version