Αρκάδι, πράσινο υγρό σαπούνι για τα χέρια

0
4039

Νέος μήνας με νέο προϊόν από την αγαπημένη και κλασσική εταιρεία Αρκάδι!

Επιτέλους, υγρό σαπούνι για τα χέρια σε ιδανική συσκευασία…πράσινου σαπουνιού:

ΑΡΚΑΔΙ Υγρό Πράσινο Σαπούνι χεριών.
«Το Ελληνικό, 100% φυσικό-φυτικό, κατάλληλο για Vegan, υγρό πράσινο σαπούνι με αντιβακτηριδιακό παράγοντα για την υγιεινή, τη φροντίδα & την απολύμανση
των χεριών.»

Το 100% φυσικό-φυτικό, κατάλληλο για Vegan, ΑΡΚΑΔΙ υγρό πράσινο σαπούνι χεριών με αντιβακτηριδιακό παράγοντα, καθαρίζει ήπια ενώ λειτουργεί προστατευτικά χωρίς να ερεθίζει το δέρμα, διατηρεί την απαιτούμενη φυσική υγρασία των χεριών και είναι ιδανικό για χρήση από όλη την οικογένεια. Η βασική του σύνθεση με αντιβακτηριδιακό παράγοντα και πράσινο σαπούνι δημιουργεί τη πιο φυσική δράση έναντι των μικροβίων.

Το εκχύλισμα καλέντουλας που περιέχει δρα αποτελεσματικά κατά πιθανών φλεγμονών, μολύνσεων ή άλλων δερματικών προβλημάτων, βοηθώντας στη γρήγορη επούλωση των πληγών αναπτύσσοντας αντισηπτική δράση. Παράλληλα η σύνθεσή του με φυσικό χυμό αλόης προσφέρει την απαιτούμενη αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία και συνδυαστικά με τη πανθενόλη προσδίδει καθημερινή απαλότητα και περιποίηση, ειδικά κατόπιν του (απαραίτητου πλέον…) συχνού πλυσίματος των χεριών.

Το Αρκάδι υγρό πράσινο σαπούνι χεριών με αντιβακτηριδιακό παράγοντα, ενυδατώνει βαθιά και λειαίνει το δέρμα των χεριών ενισχύοντας ταυτόχρονα την αναγέννηση των κυττάρων αλλά και την αποκατάσταση των φυσιολογικών φθορών του δερματικού ιστού.

Το 100% φυσικό-φυτικό, κατάλληλο για Vegan, ΑΡΚΑΔΙ υγρό πράσινο σαπούνι χεριών με αντιβακτηριδιακό παράγοντα παράγεται στην Ελλάδα, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, είναι δερματολογικά ελεγμένο, έχει ισορροπημένο pH, περιέχει 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, δεν περιέχει συνθετικά ή άλλα χημικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες ή αρώματα ενώ δεν έχει ελεγχθεί/δοκιμαστεί σε ζώα.

Έχει αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλο για Vegan, από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), αφού δε φέρει κανενός είδους ζωικό παράγωγο, έχει συσκευαστεί σε χώρους που δε γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων ενώ τόσο η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται όσο και το ίδιο το τελικό προϊόν, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Παράλληλα, συμβάλλοντας στην προστασία του υδάτινου στοιχείου αλλά και του περιβάλλοντος, οι συσκευασίες του ΑΡΚΑΔΙ υγρού πράσινου σαπουνιού χεριών, κατάλληλο για vegan, με αντιβακτηριδιακό παράγοντα, είναι 100% ανακυκλώσιμες αφού έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα, σχοινιά και κάβους!

Το 100% φυσικό-φυτικό, κατάλληλο για Vegan, ΑΡΚΑΔΙ υγρό πράσινο σαπούνι χεριών με αντιβακτηριδιακό παράγοντα, είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες 500 ml και σε συσκευασία με ανταλλακτική φιάλη, σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης των δικτύων των μεγάλων αλυσίδων Super Market αλλά και σε αρκετά e-shop.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.