Beauty and Make Up

Κλήρωση Beautymakeup.gr

Ως γνωστόν μία από τις πιο ευεργετικές θεραπείες για το σώμα είναι η θεραπεία με λάσπη. 🙂

Η βασίλισσα Κλεοπάτρα την προτιμούσε ιδιαιτέρως όπως και η βασίλισσα Sheba. Τα ευεργετικά συστατικά της εισχωρούν επιδερμικά στον οργανισμό και τον αναζωογονούν προσδίδοντας χαλάρωση & ευεξία!

Μια ιδανική επιλογή για τις θεραπείες με λάσπη είναι τα προϊόντα της εισαγωγικής εταιρείας Shahrazad oriental magic/natural products (www.shahrazad.gr), τα οποία είναι 100% φυσικά προϊόντα από λάσπη της Νεκράς Θάλασσας. Έχουν πολύ καλή διεισδυτικότητα και γρήγορο αποτέλεσμα, χωρίς παρενέργειες.

Λόγω της εμπιστοσύνης μας στα προϊόντα αλλά και με αφορμή τις γιορτές,  τις επόμενες μέρες κληρώνουμε μια σειρά προϊόντων σε συνδυασμό με θεραπείες στον χώρο μας.

Συγκεκριμένα:

Συμμετοχή:

Για να συμμετάσχετε στις κληρώσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο. Στο σχόλιο πρέπει να γράψετε και την περιοχή διαμονής σας ώστε να ξέρουμε σε ποια κλήρωση θα συμμετέχετε! Ο αριθμός του σχολίου σας θα μπει αυτόματα στην κλήρωση. Οι κληρώσεις θα γίνουν την Παραμονή Χριστουγέννων, τα Χριστούγεννα, την παραμονή Πρωτοχρονιάς και την  Πρωτοχρονιά. Σε κάθε κλήρωση θα δίνουμε μία θεραπεία και ένα eyeliner σε δύο από τους αναγνώστες μας.

Όροι:

Καλή Επιτυχία!!!

Exit mobile version