New Moon film make-up

2
873
η συνέχεια του film Twilight ήδη στα cinemas
η συνέχεια του film Twilight ήδη στα cinemas

Το καινούριο film “New Moon” προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες των σινεμά και αποτελεί τη συνέχεια του “Twilight”.

Αυτό που μάλλον δε γνωρίζετε είναι πως το make – up (των πρωταγωνιστών) έχει επιμεληθεί η Βρετανή make-up artist Norma Hill-Patton.

Σε άρθρο του τελευταίου τεύχους Make-up artist magazine η Norma Hill-Patton μιλάει για το πάθος της με το μακιγιάζ και για το πως άρχισε να “εθίζεται” σε αυτό… 😉 Λοιπόν, μέσα σε όλα αναφέρει πως άρχισε να “ερωτεύεται” τα κοσμητικά και καλλυντικά προϊόντα μόλις από την ηλικία των τεσσάρων ετών βλέποντας τη μητέρα της να βάζει το make up και μιμούμενη να την αντιγράφει! 😀

Η μεγάλη “επιβεβαίωση” ήρθε και εγκαταστάθηκε σαν ιός μιας και στην ηλικία των 12 ετών όταν έλαβε από μία θεία της ένα gift box Elizabeth Arden (και όχι αυτά τα ξενέρωτα δώρα που κάνουν οι μεγαλύτεροι στα παιδιά με αποτέλεσμα να καταλήγουν στα σκουπίδια ή σε κάποιο άλλο παιδί… 🙁 ).

Τέλος πάντων για να μη μακρηγορώ…η συνέχεια της κας αυτής είναι λαμπρότατη μιας και έχει τελέσει αποκλειστική μακιγιέζ πολλών διασημοτήτων (κυρίως από το U.K). Να είναι καλά και να συνεχίσει να δημιουργεί και βεβαίως να δίνει τα “φώτα” της σε εμάς αλλά και στους νεότερους!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι, η αλήθεια είναι πως ήταν πιο πολύ για νεανικό κοινό… :-P. H πρώτη ήταν καλύτερη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.