Beauty and Make Up

Παρακολούθηση των εξελίξεων μέσα απο το επαγγελμά μας

70222395_113baea800Ο τομέας της αισθητικής εξελίσσεται γοργά, ιδίως τα τελευταία χρόνια. Με ποικίλους τρόπους μπορούμε να πληροφορηθούμε για τις νέες εξελίξεις στο επάγγελμά μας, να γνωρίσουμε νέα προϊόντα και τεχνικές αλλά και να βελτιώσουμε τη διαδικασία παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Δε νοείται σωστός επαγγελματίας αυτός που δεν προχωράει μέσα από τις εξελίξεις. Ο σύγχρονος αισθητικός πρέπει να υιοθετεί νέες πρωτοποριακές θέσεις και αντιλήψεις ώστε να διακριθεί.

Οι γνώσεις που λαμβάνουμε από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπου έχουμε παρακολουθήσει για κάποια χρόνια μας βοηθούν στο να κατανοήσουμε βασικές αρχές της αισθητικής τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, αλλά το δυσκολότερο κομμάτι έρχεται όταν αρχίζουμε να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κομμάτι της παροχής υπηρεσιών σε κάθε άνθρωπο που έρχεται εμπιστευόμενος μας.

Γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας όπως Αγγλικά και Γαλλικά, γνώση χειρισμού υπολογιστή και ενημέρωση μέσω διαδικτύου από έγκυρες πηγές, συμμετοχή σε συνέδρια, σεμινάρια και εκθέσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και συνδρομές σε επαγγελματικά έντυπα και περιοδικά συμβάλλουν σημαντικά στην βελτιστοποίηση των γνώσεών μας.

Εσείς, τι από όλα αυτά κάνετε; Θα ήθελα να μάθω και τις δικές σας απόψεις, καθώς το θέμα μπορεί να επεκταθεί και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς.

(Photo by Olivander)

Exit mobile version