Moisture Surge

0
2007

Η Clinique εδώ και πολλά χρόνια έχει κάποια προϊόντα που είναι must και θες δε θες κατά διαστήματα θα τα αγοράσεις πάνω από μία φορά ή όταν θα πας να κάνεις κάποια αγορά από το stand της και σου δώσουν δείγμα ή travel size θα σκεφτείς κατά τη δοκιμή του “…μα γιατί δεν το αγοράζω τόσο καιρό;;”

Ένα από τα προϊόντα εγγύηση λοιπόν είναι και το Moisture Surge σε μορφή gel-κρέμας, oil-free και κλασσικά όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας χωρίς άρωμα. Θεωρείται από τα πλέον super ενυδατικά για την περιποιήση προσώπου και “πολυμορφικά” μιας και η χρήση του μπορεί να επεκταθεί τόσο και ως ολιγόλεπτη μάσκα προσώπου ή ως ενυδατικό μικρών περιοχών στο σώμα.

Σαν κρέμα προσώπου λοιπόν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις τόσο το πρωί μετά τον καθαρισμό του προσώπου αλλά και το βράδυ (που τη συνιστώ). Η υφή της δεν είναι βαριά οπότε αποτελεί εξαίρετη βάση για το makeup.

Σαν μάσκα προσώπου χρησιμοποιείται σε παχύτερο στρώμα και αφαιρείται με χαρτομάνδηλο χωρίς να ξεβγαλθεί με νερό ή λοσιόν.

Περιέχει νερό αλόης και υαλουρονικό οξύ τα οποία βοηθούν στην αύξηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ιδανικό λοιπόν για κάθε τύπο επιδερμίδας ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα.

Αυτές τις μέρες θα το βρείτε σε προσφορά στα stands της Clinique σε προτεινόμενη λιανική τιμή από τα 18 ευρώ και δώρο το travel size του Take the Day Off (30ml).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.