Φρύδια από την Art Deco!

0
1486

Εδώ και λίγα χρόνια χρησιμοποιούσα την σειρά για το makeup φρυδιών από τη Maybelline όπου ήμουν σχετικώς ικανοποιημένη μέχρι που με μεγάλο δισταγμό αγόρασα και τις δύο αποχρώσεις των mascara για τα φρύδια Eye Brow Filler και το άχρωμο/διάφανο gel από την πολύ αγαπημένη Art Deco!

Την ανοιχτόχρωμη απόχρωση τη χρησιμοποίησα σε φυσικά ξανθά φρύδια πολύ ανοιχτόχρωμα με αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα&μεγάλη διάρκεια χωρίς αλλοιώσεις και την σκουρότερη απόχρωση τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά σε μένα μιας και η απόχρωση των φρυδιών είναι εξαιρετικά σκούρα λίγο πριν το μαύρο με γυαλιστερό τελείωμα… στο συγκεκριμένο είδος φρυδιών και μιας-λόγω απόχρωσης-δεν μπορώ να τα σκουρήνω αλλά ούτε να τα ανοίξω με makeup.

Η χρήση του mascara εξυπηρετεί στο να γεμίσει φυσικά πολύ μικρά κενά δίνοντας το αποτελέσμα του φυσικού και επιπλέον να φιξάρει τις τρίχες κάποιες φορές για τελείως natural look χρησιμοποιώ το άχρωμο gel Clear lash&brow gel ή χρησιμοποιείται επιπροσθέτως για να δώσει περισσότερο κράτημα.

Από τη συγκεκριμένη εταιρεία θα βρείτε αρκετά προϊόντα για την περιποίηση και το makeup των φρυδιών σας!

*και τα δύο προϊόντα είναι στα 10 ml.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.