Karité (bio)-Shea Butter (organic) από τον Yves Rocher

0
1932

Συνήθως το έχουμε ακούσει σαν “βούτυρο” ή “βούτυρο καριτέ”. Στη χώρα μας (δυστυχώς) θα το βρείτε από λίγες εταιρείες καθαρό, δηλαδή 100% αγνό και βιολογικής καλλιέργειας.

Το έχουμε συναντήσει σίγουρα σε πληθώρα καλλυντικών σκευασμάτων τόσο για το πρόσωπο/σώμα αλλά και για τα μαλλιά ή σε προϊόντα για το make-up.

Εξαίρετης ποιότητας είναι λοιπόν το Karité (bio)/Shea Butter (organic) από την γαλλική εταιρεία φυτικών καλλυντικών Yves Rocher σε συσκευασία 45 ml με αεροστεγές κλείσιμο σε τιμή από 17,80 ευρώ (και κάτω-αναλόγως της τρέχουσας έκπτωσης του προϊόντος).

Το shea butter/karité/butyrospermum parkii είναι ένα απολύτως φυσικό (και φυτικό) προϊόν ιδανικό για την περιποίηση της επιδερμίδας από την πρώτη μέρα της ζωής μας!

Έχει έντονες μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες και συνιστάται τόσο για την απλή θρέψη της επιδερμίδας αλλά και για την επούλωση τόσο των tattoos αλλά και των ατοπικών ή ψωριασικών καταστάσεων.

Ιδανικό για εγκυμονούσες (προτατεύει την επιδερμίδα προσδίδοντας ελαστικότητα-και βοηθώντας το δέρμα να παραμείνει ελαστικό-ώστε να ελαχιστοποιηθεί η δημιουργία των ραγάδων που συνήθως δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης).

Είναι σχεδόν άοσμο και άχρωμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα ή εποχή χωρίς να αφήνει χρώμα (χρώση) στην επιδερμίδα.

Ιδανικό επίσης για άτομα που υποφέρουν από καλλυντικές ή δερματικές αλλεργίες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.