Disco Nails…

0
2605
Japanese nail art by Disco Nails...
Japanese nail art by Disco Nails…

Μόλις είδα το “Disco Nails (Tokyo,Japan) στο blog του fashion&clothes site Nasty Gal, έπρεπε οποσδήποτε να το “εξερευνήσω” μιας και ότι έχει να κάνει με μόδα δεν μπορώ να πω πως με κάνει να κολλήσω ή να πάω αμέσως να δω περί τίνος πρόκειται… αυτό όμως για μένα έδειξε να διαφέρει!

Το Nasty Gal καλό είναι να μην το δείτε (λέμε τώρα), διότι είναι ένα site (εξ’Αμερικής) με ρούχα, τσάντες, παπούτσια και accessories για όλα τα βαλάντια (και γούστα)… μπορείς να μείνεις αρκετό χρόνο μπροστά από την οθόνη βλέποντας κομμάτια τόσο από την τωρινή fashion season όσο και τάσεις όπως από τα 90’s αλλά και επιλεγμένα vintage κομμάτια από τότε (και πιο πίσω)…

Το Disco Nails λοιπόν είναι ένα nail bar/studio στο οποίο κάνουν πολύ ωραία δουλειά στη διακόσμηση των νυχιών (καμία σχέση με τα kitsch νύχια που μας “στοιχειώνουν” εδώ τα τελευταία χρόνια/δεκαετία…), ιδιαίτερα με χαρακτήρα για πιο εκκεντρικές-καθημερινές εμφανίσεις όπως ορίζει η ζωή στην Ασία!

H Nagisa Kaneko σας περιμένει/εφ΄όσον κλείσετε ραντεβού 2-4 εβδομάδες νωρίτερα (οι θέσεις είναι μόνο δύο) ή μπορείτε να τη βρείτε ανά διαστήματα στην Καλιφόρνια.

Εγώ πάλι θα αρκεστώ στο να παρακολουθώ τη δουλειά της στο instagram…

Αξίζει να το δείτε!  🙂

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.